Invata germana intr-o maniera profesionala!

BUCURESTI - 8 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

A vorbi fluent o limba straina reprezinta un plus de profesionalism la completarea Cv-ului personal si o oportunitatea mareata de a-ti gasi un job perfect in domeniul care te intereseaza.

Invata germana intr-o maniera profesionala!

Engleza este limba ceruta la mai toate interviurile pe care companiile le desfasoara in etapa recrutarii de noi angajati iar daca pe langa aceasta poti demonstra ca stapanesti si o alta limba straina te poti considera norocosul care in curand va avea o noua slujba.

Lucrul acesta nu primeaza doar la interviurile de angajare ci si in cadrul companiilor care lucreaza cu firme din afara si au permanent nevoie de oameni capabili care pot purta o conversatie la nivel inalt cu colaboratori din strainatate.

Studiile arata ca pe langa engleza si franceza, limbi cautate intens la nivelul tarii noastre exista interes mare si pentru germana, spaniola, turca sau suedeza. In cazul acestor cerinte mai speciale te poti specializa urmand cursuri germana prin intermediul scolii noastre Lingua TranScript, care si-a alcatuit o programa avansata cu ajutorul careia poti invata rapid sa efectuezi traduceri germana sau sa stapanesti termeni din domeniul companiei angajatoare.

De  asemenea, venim in intampinarea voastra cu desfasurarea de noi cursuri germana companii pe termen lung sau scurt in functie de nevoile fiecaruia. Manualele pe care le folosim sunt special concepute pentru nivelurile de la A1 la B2 si C1. Acentul se pune pe conversatie si corespondenta de specialitate, punctand aspectele importante ale companiei.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.