Joaca in nisip este distractia bebelusilor!

BUCURESTI - 22 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Copii vor fi incantati sa se joace cu nisip si ceva apa, pentru a putea face forme si castele, iar in acest proces ei pot invata lucruri noi si chiar elemente foarte simple. Daca, cutia cu nisip se gaseste afara, in curte, ea trebuie asezata la umbra ori protejata de un acoperis.Copiii au o inclinatie fireasca spre nisip si apa, care sunt, probabil, cele mai naturale materiale de joaca din cate exista.

Ansamblu de joaca cu lada de nisip

Fie ca sunteti in cautarea de jucarii de exterior, jocuri de gradina, tobogane, trambuline, piscine gonflabile de sezon sau pentru tot parcursul anului, Jucariitop.ro va ajuta sa va transformati curtea intr-un minunat loc de joaca. Din multitudinea de leagane, masute, nisipare, casute pentru copii sau mobilier de exterior, magazinul nostru online are oferte extraordinare si pentru alte jucarii de gradina!

Ansamblu de joaca cu lada de nisip  Summertime Playcenter este recomandarea noastra:
-se pot juca in jur de 6 copii: 4 pe bancuta de picnic si 2 pe marginile laditei de nisip.
-cuprinde: masuta de picnic cu umbrela si bancuta, cutie cu nisip, 2 galetuse, 2 lopatele
-Masuta de picnic este usor de curatat si e prevazuta cu o umbrela (ce se poate scoate) pentru a feri copiii de soare si de efectele neplacute ale razelor ultraviolete.
-capacul laditei de nisip protejeaza nisipul de vremea capricioasa si de animale.
-este usor de asamblat de catre un adult
-este rezistent la orice anotimp.
-capacitate nisip: 90,7 Kg.

In functie de varsta copiilor puteti alege de la forme de nisip , galetuse si greble pana la mingii de volei sau fotbal. Orice jucarie cat de mica ii va atrage atentia copilului si il va antrena intr-o activitate placuta.

Poate cel mai important, nu uitati ca jucaria trebuie sa-i faca placere micutului. Altfel, jocul nu mai e joc. Din pacate, nu exista o jucarie care sa placa tuturor, fiecare trebuie sa fie potrivita celui care o primeste. Iar fiecare copil este unic si, prin urmare, trebuie tratat ca atare, cu interesele si placerile lui proprii.

Sunt multe jucarii pentru nisip care se preteaza doar folosirii in aer liber, ajutand la formarea si dezvoltarea unor abilitati specifice. Nu evita sa construiesti impreuna cu micutul tau  castele in nisip sau sa va jucati cu formele specifice. Insa, cel mai important, la jocurile care se practica in aer liber si nu numai, este sa fii prezent, ca parinte, sa te implici si, pe cat posibil, sa raspunzi solicitarilor pustiului sau pustoaicei tale de a te juca cu ei. E foarte important, pentru copii, sa se joace, din multe puncte de vedere, asa ca sa nu consideram ca e o activitate care poate fi neglijata.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/joaca-in-nisip-este-distractia-bebelusilor