Jocuri amuzante pentru intreaga familie

BUCURESTI - 9 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Fie ca este vorba despre o reuniune, un picnic sau un weekend petrecut in familie, jocurile si activitatile distractive vor inveseli atmosfera. De la jocurile clasice cu care obisnuiai sa te distrezi in copilarie pana la idei mai noi, buna-dispozitie este garantata.

Jocuri amuzante pentru intreaga familie

Daca nu stiti cum sa va petreceti timpul, ati vrea sa va vedeti cu prietenii, dar nu si sa iesiti din casa, o idee buna ar fi sa-i invitati la dumneavoastra acasa si sa ii antrenati in diferite jocuri de societate. Probabil va amintiti cum in copilarie aveati obiceiul sa jucati astfel de jocuri, de la arhi-cunoscutele jocuri de carti, pana la Piticot sau pana la Nu te supara, frate!

Jocurile de societate sunt formate de regula dintr-o tabla de joc si diferite piese auxiliare, motiv pentru care ele se mai numesc si board games. In functie de numarul de participanti, de varsta lor si de specificul jocului,putem identifica mai multe tipuri de jocuri de societate.

Jocul numarul 1 in lume a devenit global. Milioane de oameni din intreaga lume au votat pentru cele mai marete orase si acum toti oamenii indiferent unde locuiesc, pot juca Monopoly la scara globala. Cataloreste in cele mai mari orase ale lumii, tranzactionand in milioane de dolari Monopoly. In drumul tau, construieste case si hoteluri inspirate din cladirile lumii - de la colibe de lut pana in zgarie nori. Descopera care orase au fost votate de oameni ca fiind cele mai marete din lume. Pe masura ce joci, descopera lucruri interesante despre lume prin cardurile Sansa si Cutia Comunitatii.

Incearca jocurile Monopoly care sunt pline de actiune si logica. Arata-ne ca ai ceva indemanare si uimeste-ne in strategia ta de a castiga in acest joc.

Un alt tip de joc de societate este cel de strategie. Cel mai cunoscut joc de strategie este sahul, acesta fiind recunoscut ca sport in anul 1851. In afara de acest joc care stimuleaza inteligenta, exista si alte jocuri de strategie, mai putin serioase, dar cu adevarat delectante. Jocurile de strategie, pot fi la randul lor impartite in jocuri de strategie pentru doi sau pentru mai multi jucatori.

Jocurile de strategie sunt preferate de majoritatea baietilor si sunt jocuri deosebit de interesante. Jucariitop are pentru toti cei care iubesc acest gen de jocuri dar si pentru cei care nu au descoperit inca jocuri de strategie.Aici veti putea vedea cele mai bune jocuri de strategie de pe site si cele mai noi jocuri de strategie.

Asa cum o indica si numele lor, principala calitate a jocurilor de societate este aceea ca ele apropie oamenii. Aveti musafiri si deja atmosfera devine plictisitoare si nu mai stiti cum sa-i intretineti? Scoateti cu incredere din sertar jocuri de familie si cu siguranta vor avea succes. In timpul unui astfel de joc veti trece prin diferite stari, de la bucurie, emotie, incantare, pana la teama, furie, neliniste, orgoliu, insa toate acestea le veti experimenta simtindu-va bine, fiind captivati de joc si dornici de a va arata maiestria in fata celorlalti.

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.