Jucariile educative Piccino Piccio de la Bebecarucior.ro

BUCURESTI - 29 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Copiii au nevoie de jucarii. Nu numai pentru simplul fapt ca este copil trebuie sa se joace. Copii trebuie sa desfasoare un proces de joaca constructiv si din care sa invete ceva nou tot timpul. De aceea au fost create jucariile educative. Jucariile educative sunt gandite pentru copii de la cele mai mici varste mai exact incepand de la +3 luni . De la aceasta varsta incepe procesul de invatare, invatarea si exersarea muschilor gatului, membrelor, exercitiile motorii, recunoasterea culorilor si a sunetelor, potrivirea formelor geometrice, stimularea abilitatilor vizuale si sonore, stimularea gandirii si logicii me masura ce copilul creste. Toate aceste activitati duc la dezvoltarea copilului.
Jucariile Piccino Piccio sunt jucarii educative ce dezvolta simturile, gandirea si functiile motorii ale copilului tau, stimuleaza creativitatea si imaginatia micutului. Jucariile educative sunt menite sa dezvote copilul pe cat mai multe laturi.

Jucarie educativa Piccino Piccio

Broscuta Piccino Piccio:  este animalutul de companie din plus cu efecte musicale. Animalutele din plus Piccino Piccio au efecte sonore, se deplaseaza si vibreaza pentru a imita animalele de companie. Ele dezvolta abilitatile tactile prin intermediul materialului moale plusat si datorita vibratiilor pe care le produce in timp ce se deplaseaza,  capteaza atentia vizuala,  stimuleaza  abilitatile motorii si auditive. Jucaria este recomandata de la varsta de +3 luni si se gaseste disponibila si sub forma de buburuza sau catelus.

Centru de activitate muzical Piccino Piccio: este o saleluta rotunda cu jucarii, lumini, si sunete pentru bebelusi. Copiii vor invata culori si animalute si se vor distra cu lumini, sunete specifice si muzicale. Se compune din salteluta propriu zisa de forma rotunda si viu colorata, baghetele agatatoare si jucariile plusate. Suprafata de joaca este usor de spalat. Jucaria educative, Centru de Activitati  Muzical Piccino Piccio stimuleaza atentia si reactia bebelusului la sunete, lumini si muzica. Este un centru de activitati educative ce functioneaza pe baza de baterii si este destinat copiilor de la +3 luni.

Trenuletul musical Piccino Piccio: este destinat copiilor de la +6 luni si este dotat cu luminite si sunete.  Jucaria  educative are o baza de melodii si sunete ce imita sunetele de animale. Micutul va recunoaste in timp animalutele dupa sunetele ce le scot. Invatarea muzicii si a sunetelor animalelor din viata reala este foarte distractiva. Invatarea muzicii si a sunetelor animalelor din viata reala este foarte distractive. Copilul este stimulat si visual de luminitele ce se aprind in momentul cand cel mic apasa butoanele jucariei. De asemenea sunt stimulate visual si auditiv simturile de baza ale copilului la varsta de 6 luni. Tot odata Trenuletul Piccino Piccio este jucaria ideala pentru orice copil.

Trenulet muzical de incalecat Baby Riding Train Piccino Piccio: este o jucarie educative tip premergator pentru copii de la +12 luni. Cel mic va adora sa incalece pe locomotive preferata si sa conduca. Jucaria este compusa din locomotive si un vagon ce constituie sezutul. Jucaria este dotata cu  maner de sprijin pentru siguranta celui mic. Trenuletul este echipat cu efecte sonore, muzicale si luminoase ce stimuleaza crativitatea si imaginatia copilului care se va juca in voie exersand toate simturile atrase in procesul de joaca. Copilul dumneavoastra va invata sa recunoasca note muzicale sau sunete de animale cu ajutorul acestei jucarii educative, in timp ce-l va utiliza ca pe o masinuta cu care sa se plimbe calare. Jucaria are 2 nivele de invatare si mai multe melodii pe care copilul le activeaza la atingere.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/jucariile-educative-piccino-piccio-de-la-bebecarucior-ro