Kartul Nordic Hoj- o jucarie vehicul potrivita plimbarilor lungi

BUCURESTI - 23 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Nevoia de joaca a copiilor este infinita iar modalitatile prin care isi pot consuma energia sunt diverse, in special in sezonul cald, cand temperatura de afara permite parintilor sa meraga cu cei mici in parc sau la padure.

Kartul Nordic Hoj- o jucarie vehicul potrivita plimbarilor lungi

Desi moda bicicletelor, a trotinetelor si tricicletelor este destul de avansata, pe piata exista si vehicule de joaca mai deosebite, cu detalii realiste care amintesc de cursele cu masini si intrecerile pe un circuit adevarat. Vorbim de modelele de karturi copii care indeplinesc caracteristicile unui mijloc de transport independent, pe care copii il pot manevra singuri.

Gama de karturi Nordic Hoj este destinata in special baietilor cu varste intre 3 si 8 ani, avand un design care aminteste de super eroii desenelor animate si poate fi pus in miscare cu ajutorul pedalelor cu care este prevazut sasiul fabricat din structura metalica. Intreg ansamblul aminteste de masinile rapide respectand fiecare element cu care acesta este dotat:  roti de plastic imbracte intr-o pelicula fina de cauciuc, frana de mana si scaun reglabil.

Un alt model mult mai avansat il repezinta cel de kart cu pedale Go Kart Air Nordic Hoj, prevazut cu roti gonflabile, cutie de viteze si stikere care ajuta la personalizarea lui, disponibile in variante pentru baieti dar si pentru fete.

O asemenea achizitie ar face fericiti multi copii datorita faptului ca le da libertate de miscare iar cei care il manevreaza dezvolta un simt al orientarii, al implicarii si al responsabilitatii in relatia cu ceilalti participanti la promenada.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/kartul-nordic-hoj-o-jucarie-vehicul-potrivita-plimbarilor-lungi