La an nou, Guess vine cu colectii noi

BUCURESTI - 18 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

In fiecare an, renumitul brand Guess innoieste colectiile de haine si accesorii, pentru a fi mereu cu un pas inaintea principalilor competitori, pentru a fi mereu situat intre primele alegeri ale consumatorilor de moda din intreaga lume. Asa se intampla si acum, cand, la sfarsitul primei luni a anului 2017, vor fi disponibile si pe piata din Romania cateva noutati.

La an nou, Guess vine cu colectii noi

Vom atrage atentia asupra colectiei de ceasuri demana, care se innoieste de 3 ori pe an, in fiecare sezon modelele fiind improspatate pentru clientii fideli, dar si pentru cucerirea altora. Astfel, colectia ce urmeaza a fi lansata este plina de culori, fiind dedicata inceperii primaverii, cu forte proaspete. Daca ceasurile de dama Guess sunt cunoscute ca fiind deosebite prin designul inedit care ne cucereste de la prima vedere, si in cazul barbatilor lucrurile sunt asemanatoare. Un ceas barbatesc de calitate va fi cu siguranta gasit in colectia acestui brand, calitatea fiind impletita cu trendurile actuale sau cu eleganta clasica.

Pentru a vizualiza noile modele de ceasuri demana, este important sa alegeti magazinele autorizate, din centrele comerciale, unde veti gasi ceasuri Guess atat la oferte generoase, cat si cele mai noi modele, la preturile reale si beneficiind de garantie din partea distribuitorului. 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.