Magazin online, ce platforma ar trebui sa aleg?

BUCURESTI - 24 septembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Magazin online complet pe o platforma optimizata ce te ajuta sa obtii primele pozitii in cautarile organice pe Google.ro.Alege o platforma ecommerce cu o administrare usoara fara cunostinte de programare.

Magazin online

Magazin online

 Magazin online complet 

netSEO

Magazin online complet pe o platforma optimizata la doar 499 Euro

Design Responsive ;

Mobile Friendly ;Module SEO Avansate ;Numar nelimitat de Categorii/Produse ;Administrare produse in bloc ;Import de produse (csv) ;Feed Export Date (csv) ;Administrare usoara ;Suport Tehnic Administrare/Configurare ;100% Open Source ;Licenta pe viata ;Pret pachet Basic 499 € ;

Un magazin online ieftin, puternic, stabil, ce permite o administrare totala, design si functionalitati, din Panoul de administrare fara cunostinte de programare ci doar cunostinte primare de html si css.

Platforma dispune de un "Layout editor" de blocuri ce pot fi aranjate in panoul de administrare prin "drag & drop".

Acest editor te ajuta sa creezi foarte usor "grid-based layouts", de dimensiuni fixe si/sau responsive.

Posibilitatea de a adauga si modifica elemente de design foarte usor printr-un Panou "Theme Editor" si sistemul de Blocuri "drag & drop".

Odata ce veti achizitiona aceasta platforma pentru magazin online veti dispune de un sistem ecommerce complet pentru orice tip de afacere online, fara a mai fi nevoie de achizitionare de module ce pot creste pretul platformei.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.