Magazin online de materiale si echipamente medicale de ultima generatie

BUCURESTI - 2 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Bizmed ofera materiale, echipamente medicale si consumabile destinate sectorului de sanatate cu scopul imbunatatirii calitatii serviciilor din acest domeniu, punand in prim plan atat santatea pacientilor cat si siguranta medicilor.

Magazin online de materiale si echipamente medicale de ultima generatie

Oferim performanta unor produse din divizia farmaceutica care indeplinesc standarde inalte datorita parteneriatului cu producatorii de top ai acestei ramuri.

In stocul depozitului nostru se gasesc materiale plastice medicale si solutii dezinfectante care fac parte din categoria celor mai importante articole dedicate unitatilor sanitare acoperind astfel segmentul general al specializarilor medicale.

Principala preocupare pe care o avem este dotarea clinicilor si a spitalelor cu dispozitive performante care sa ridice nivelul de igiena si siguranta la un alt standard.

Impreuna formam o echipa de incredere care distribuie numai produse insotite de certificari conforme cu legislatia Uniunii Europene, ce atesta calitatea materialelor si a dispozitivelor comercializate.

Gratie furnizorilor de renume cu care colaboram, echipamentele noastre se folosesc in laboratoare si clinici din intreaga tara, clientii nostrii optand, la randul lor, pentru siguranta clientilor si a pacientilor care decid sa se trateze in unitatile sanitare pe care le administreaza.

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.