Manusi de nitril folosite in industria cosmetica

BUCURESTI - 29 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Manusile confectionate din nitril au calitati deosebite oferind o protectie sporita impotriva compusilor chimici care pot produce traumatisme cutanate.

Manusi de nitril folosite in industria cosmetica

Cel mai adesea se intalnesc in saloanele de infrumusetare pentru a proteja mainile de eventualele alergii si sunt confectionate din compozitii atent selectionate  tocmai pentru a asigura confort si durabilitate.

Pe piata intalnim game variate de manusi nitril colorate, desi cel mai adesea in astfel de spatii destinate doamnelor observam manusi nitril roz sau mansui nitril mov.

Producatorii au plecat de la ideea de a crea un articol folosit destul de des in domeniile medicale, alimentare sau infrumusetare, oferindu-I un plus de stil care sa evidentieze fiecare categorie in parte. Sunt perfecte pentru a putea fi utilizate in saloanele de infrumusetare,spitale, cabinete stomatologice si chiar in industria alimentara deoarece au un aspect catifelat si o elasticitate apropiata de cea a latexului permitand cu usurinta folosirea degetelor fara a crea disconfort.

Probabil, cei mai incantati de lucrul acesta sunt copii, teama lor reducandu-se cu cateva procente atunci cand ochii percep culori calde si vii transmitand creierului o senzatie de calm. Asadar, cercetatorii au analizat fiecare aspect privitor la senzatia aceasta si au transmis datele mai departe, fiind preluate intr-o metoda de succes care a prins cel mai bine in industria cosmetica.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/manusi-de-nitril-folosite-in-industria-cosmetica