MIRAS INTERNATIONAL - De 20 ani partenerul tau de otel!

BUCURESTI - 3 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

MIRAS INTERNATIONAL a fost infiintata in 1994 ca societate comerciala cu capital integral privat romanesc. Domeniul nostru de activitatea a fost acelasi pe tot parcursulor celor 20 ani de activitate, si anume distributia produselor metalurgice din otel. Diversitatea gamei materialelor din stoc ne-a ajutat ca an de an sa ne regasim in topul primilor 5 distribuitori prezenti pe piata romaneasca. Activitatea noastra comerciala consta in aceea de stock-ist in cea mai mare parte dar si ca trader de produse din metal.

MIRAS INTERNATIONAL

MIRAS INTERNATIONAL

In cadrul Punctului de lucru din localitatea Banesti, judetul Prahova, SC MIRAS INTERANTIONAL SRL detine un modern Centru de prelucrare a otelului care ofera la comanda servicii de fasonare otel beton, confectii metalice, elemente si subansamble din otel executate conform cerintelor clientilor.

• Centrul este dotat cu o linie automata de fasonare otel beton avand o capacitate de 700 tone/luna;
• Otelul beton fasonat poate avea dimensiuni cuprinse intre Ø 6 si Ø 40 mm;
• Totodata se pot confectioana si elemente sudate;
• Se asigura transport, consultanta, montaj;
• Produsele executate sunt livrate in conformitate cu standardele de calitate in vigoare, fiind insotite de documente de calitate, declaratii de conformitate, teste si incercari mecanice.

Transport
Parcul auto propriu este format din 16 camioane cu lungimi cuprinse intre 6/13.5 m si cu o greutate transportabila de 2,5 / 3,5 / 10 / 21 tone. Datorita acestui parc auto am reusit ca sa eficientizam transportul, astfel am reusit sa satisfacem comenzi pe camion interg, dar si comenzi pentru care au fost necesare cuplaje.

Laborator analize chimice
Pentru completarea serviciilor de 5* oferite clientilor nostrii, incepand cu 2011 am inaugurat laborator analize chimice prin care putem determina compozitia chimica prin metoda spectrala pentru principalele elemente chimice.

Prelucrari mecanice
In incercarea de a oferi o gama cat mai larga de servicii, am pus la dispozitia clientilor interesati un serviciu de prelucrari mecanice precum realizarea de buloane, piese debitate atipic, gusee, nervuri, placi de baza, sustinere, tiranti. prin extinderea de la 2 la 3 echipe. Compartimentarea materialelor in 3 depozite ne ajuta ca varfurile de lucru sa fie reduse si impartite echidistant.

In tot acest timp calitatea materialelor si serviciilor le-am dorit a fi de 5 stele, si de aceea incepand cu anul 2006 MIRAS INTERNATIONAL detine certificare ISO 9001:2001, ulterior in 2009 ne-am recertificat cu ISO 9001:2008 iar din 2011 detinem si ISO 14001:2008. Tot procesul de certificare a fost unul care sa ne ajute in fluidizarea activitatatii comerciale dar si unul care sa ne permita constant ca orice eroare din procesul comercial sa poata fi depistata si corectata in timp util.

Str. Oxigenului nr.2, Chitila, jud. Ilfov
Depozit si Birou Comercial(Vanzari si Aprovizionare)
Phone: 021/490.22.72
www.miras.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.