Miras International distribuitor produse metalurgice din otel

BUCURESTI - 2 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

MIRAS INTERNATIONAL a fost infiintata in 1994 ca societate comerciala cu capital integral privat romanesc. Domeniul nostru de activitatea a fost acelasi pe tot parcursulor celor 20 ani de activitate, si anume distributia produselor metalurgice din otel. Diversitatea gamei materialelor din stoc ne-a ajutat ca an de an sa ne regasim in topul primilor 5 distribuitori prezenti pe piata romaneasca. Activitatea noastra comerciala consta in aceea de stock-ist in cea mai mare parte dar si ca trader de produse din metal.

Gama larga de materiale

Gama larga de materiale

In cadrul Punctului de lucru din localitatea Banesti, judetul Prahova, SC MIRAS INTERANTIONAL SRL detine un modern Centru de prelucrare a otelului care ofera la comanda servicii de fasonare otel beton, confectii metalice, elemente si subansamble din otel executate conform cerintelor clientilor.
• Centrul este dotat cu o linie automata de fasonare otel beton avand o capacitate de 700 tone/luna;
• Otelul beton fasonat poate avea dimensiuni cuprinse intre Ø 6 si Ø 40 mm;
• Totodata se pot confectioana si elemente sudate;
• Se asigura transport, consultanta, montaj;
• Produsele executate sunt livrate in conformitate cu standardele de calitate in vigoare, fiind insotite de documente de calitate, declaratii de conformitate, teste si incercari mecanice.

Debitari
Centrul de debitari poate realiza debitari mecanice de precizie, debitari oxigaz, debitari plasma, debitari de profile, debitari cu ghilotina. Debitarile mecanice de precizie se adreseaza mai ales clientilor de oteluri(rotund, patrat, lat, hexagon) pentru care precizia de taiere este foarte importanta. Tot pentru acestia, folosirea fierastraului mecanic in locul taierii cu flacara este necesara pentru a nu se deteriora calitatea materialelor in zona de taiere. Cele 2 masini de debitat KASTO cu banda pot asigura debitari cu o precizie de 0,5 mm si o planeitate perfecta pana la dimensiuni de maxime 260x240mm si 420x400 mm. Planeitatea si precizia taieturilor se pot garanta la piese chiar si de 6 mm lungime. Gama materialelor care se pot taia este mare, de la materiale foarte moi precum(S235) pana la materiale dintre cele mai tari(C120, oteluri de scule, oteluri rapide, inox).

Prelucrari mecanice
In incercarea de a oferi o gama cat mai larga de servicii, am pus la dispozitia clientilor interesati un serviciu de prelucrari mecanice precum realizarea de buloane, piese debitate atipic, gusee, nervuri, placi de baza, sustinere, tiranti. prin extinderea de la 2 la 3 echipe. Compartimentarea materialelor in 3 depozite ne ajuta ca varfurile de lucru sa fie reduse si impartite echidistant.

Control Nedistructiv (US + PL )
Controlul nedistructiv cu ultrasunete(US) este disponibil inca din 2009 si este oferit clientilor si proiectelor cu cerinte ridicate de asigurare a calitatii materialelor livrare. Testarea se face cu aparatura moderna de catre personal acreditat, capabil sa emita certificate de control US in conformitate cu EN in vigoare. Clasa de US pt care putem emite certificate in cazul tablelor incepe de la clasa E0S0 pana la E3S3, iar in cazul otelurilor rotunde si patrate intreaga clasa de US conform SEP 1921. Din 2012 am adaugat in lista serviciilor oferite si controlul cu lichide penetrante(LP) ca si un serviciu complementar controlului US oferit cu success de mai bine de 4 ani.

Laborator Analize Chimice
Pentru completarea serviciilor de 5* oferite clientilor nostrii, incepand cu 2011 am inaugurat laboratorul de analize chimice prin care putem determina compozitia chimica prin metoda spectrala pentru principalele elemente chimice.

Transport
Parcul auto propriu este format din 16 camioane cu lungimi cuprinse intre 6/13.5 m si cu o greutate transportabila de 2,5 / 3,5 / 10 / 21 tone. Datorita acestui parc auto am reusit ca sa eficientizam transportul, astfel am reusit sa satisfacem comenzi pe camion interg, dar si comenzi pentru care au fost necesare cuplaje.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.