Miras - Servicii şi materiale de construcţii

BUCURESTI - 10 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Diversitatea gamei materialelor din stoc ne-a ajutat ca an de an sa ne regasim in topul primilor 3 distribuitori prezenti pe piata romaneasca.

Miras  - Servicii şi materiale de construcţii

Datorita dezvoltarii progresive continue pe parcursul celor 20 ani de activitate MIRAS a incercat sa ofere o paleta cat mai larga de servicii tocmai pentru a putea veni in intampinarea cerintelor clientilor. Astfel, partea de servicii oferite clientilor s-a dezvoltat in acelasi ritm cu activitatea comerciala, ajungand in prezent sa putem oferi clientilor: fasonari otel beton, prelucrari mecanice si confectii metalice, transport, debitari, control nedistructiv, analiza chimica cat si un program de lucru flexibil.

Ne-am mentinut un spectru de clienti larg, tot timpul incercand sa onoram cu profesionalism atat comenzile foarte mici (niciodata nu am pus restrictii la valoare/cantitate) cat si proiectele din cele mai multe domenii ale industriei: constructii civile, proiecte edilitare, proiecte de infrastructura pana la industria grea a constructiei de masini si utilaje.

Viziunea managementului a fost, este si va fi aceea de a veni in intampinarea tuturor consumatorilor de metal cu o gama larga de materiale, cu onorarea comenzilor in maxim 48 ore de la primirea acestora pentru materialele care sunt pe stoc, cu servicii de transport, service center care au facut oferta MIRAS sa fie una dintre cele mai complexe de pe piata distribuitorilor de produse metalurgice din Romania.

In tot acest timp calitatea materialelor si serviciilor le-am dorit a fi de 5 stele, si de aceea incepand cu anul 2006 MIRAS INTERNATIONAL detine certificare ISO 9001:2001, ulterior in 2009 ne-am recertificat cu ISO 9001:2008 iar din 2011 detinem si ISO 14001:2008. Tot procesul de certificare a fost unul care sa ne ajute in fluidizarea activitatatii comerciale dar si unul care sa ne permita constant ca orice eroare din procesul comercial sa poata fi depistata si corectata in timp util.

Gama larga de materiale
In permamenta dispunem de cea mai larga gama de produse metalurgice oferite tuturor ramurilor industriale

Calitatea Serviciilor
Cu servicii de transport, service center care au facut oferta MIRAS sa fie una dintre cele mai complexe de pe piata distribuitorilor de produse metalurgice din Romania.

Flexibilitatea
Acceptam toate provocarile pietei si reusim sa ne modelam in permanenta necesitatilor clientilor nostri atat prin oferta comerciala cat si prin serviciile complementare procesului de vanzare.

Acoperire Nationala
Prin cele 2 depozite strategic amplasate in Bucuresti si Campina, impreuna cu propria flota auto avem o acoperire nationala totala/completa.

Str. Oxigenului nr.2, Chitila, jud. Ilfov
Depozit si Birou Comercial(Vanzari si Aprovizionare)
Phone: 021/490.22.72
www.miras.ro


Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.