Nou pe www.officedirect.ro: tehnica de birou marca Olympia

BUCURESTI - 17 aprilie 2013

Comunicat tip General in Internet

V-ati gandit ca puteti achizitiona produse de tehnica de birou simplu, rapid si la cel mai mic pret? Cu Office Direct, acest lucru este posibil!

Nou pe www.officedirect.ro: tehnica de birou marca Olympia

Cele mai noi produse din categoria Tehnica de birou de pe www.officedirect.ro sunt cele de la Olympia: laminatoare si folii de laminare, trimmere si ghilotine pentru hartie, distrugatoare de documente. Acestea sunt importate din Germania si prezinta o inalta calitate, la un pret imbatabil.

Iata care sunt cele mai importante criterii de care trebuie sa se tina cont in alegerea produsului potrivit dintre cele enumerate mai sus.

Laminatoarele sunt foarte utile pentru plastifierea diferitelor tipuri de documente sau comunicari (carduri, meniuri, afise etc). Pot lamina la cald sau la rece. Se pot utiliza pentru documente in formatele A4, A3 sau A2 si difera in functie de grosimea foliilor acceptate, de viteza de laminare si prin numarul de role. Daca este nevoie de un laminator care sa fie utilizat mai intens, fiti atenti la volumul de lucru pentru care a fost conceput.

Ghilotinele pentru hartie sunt utile pentru taierea colilor, documentelor, iar alegerea acestora se face in functie de criterii precum: lungimea de taiere, capacitate de taiere (numar de coli), modul de presare a hartiei. Pot fi manuale sau electrice.

Trimmerele sunt echipamente prevazute cu cutit rotativ. Alegerea acestora se face in functie de capacitatea de taiere, formatul colilor (A3, A4 sau A5), si, in mod evident, in functie de bugetul disponibil.

 Atunci cand alegeti un distrugator de documente, trebuie sa tineti cont de: nivel de securitate, numarul de coli pe care le poate distruge, si, bineinteles, pret. Puteti alege intre distrugatoare care taie tip fasie - strip-cut sau confetti – cross-cut. Pentru un nivel de securitate crescut, optati pentru tocatoare de documente micro-cut.

Livrarea rapida, sfaturile pertinente din partea echipei de vanzari, calitatea produselor si, cel mai important, preturile accesibile sunt doar cateva dintre avantajele alegerii Office Direct ca furnizor de produse de birotica si papetarie.

Metodele de plata acceptate de magazinul online sunt: plata ramburs (la livrare), ordin de plata, transfer bancar sau plata online cu card bancar.
Pentru mai multe informatii referitoare la produse, preturi si modalitati de achizitie si livrare, accesati pagina www.officedirect.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.