OLYMPIA Vario Duplex, un produs multifunctional pentru birou

BUCURESTI - 5 iunie 2013

Comunicat tip General in Internet

Aveti nevoie de un trimmer pentru hartie? Sau o ghilotina de calitate?
Pentru aceasta, nu este necesar sa achizitionati 2 produse diferite!

Ghilotina si trimmer Olympia, Vario Duplex 5000

Office Direct propune un echipament multifunctional: 2 in 1 – ghilotina si trimmer, cu mai multe functii: Vario Duplex, de la Olympia.

Cu ajutorul acestor produse Vario Duplex de la Olympia, disponibile pe www.officedirect.ro puteti realiza taiere dreapta, taiere ondulata, taiere intrerupta, iar echipamentul Vario Duplex 5000 are incorporat si un rotunjitor pentru colturi. Produsul este creat astfel incat pe o parte este trimmer, iar pe partea cealalta este ghilotina.

Magazinul ofera mai multe produse Olympia (disponibile in categoria Tehnica de birou): trimmere si ghilotine pentru hartie, laminatoare si folii de laminare, distrugatoare de documente. Acestea sunt importate din Germania si prezinta o calitate inalta, iar preturile sunt foarte avantajoase.

Pe langa produsele de tehnica de birou, in magazinul online de papetarie Office Direct, veti gasi gama completa de produse utile pentru la birou sau pentru acasa: accesorii pentru birou, instrumente de scris, sisteme de afisare si prezentare, produse pentru organizare si arhivare, accesorii it, precum si cartuse originale sau compatibile.

Office Direct mai pune la dispozitia clientilor sai un serviciu rapid si de calitate de reincarcari cartuse laser, care va ajuta sa economisiti in mod considerabil din bugetul pentru imprimarea documentelor.

Pentru a descoperi gama completa de produse, preturi, precum si toate detaliile legate de modalitatile de plata acceptate, livrarea produselor, accesati magazinul online www.officedirect.ro.

Nu ezitati sa contactati echipa de vanzari pentru informatii complete despre produse!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/olympia-vario-duplex-un-produs-multifunctional-pentru-birou