Panouri de gard bordurate zincate

BUCURESTI - 12 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Plasa bordurata zincata se foloseste cel mai adesea pe post de gard, avand un design deloc complicat si un pret mic, dovedindu-se o varianta destul de rentabila pentru imprejmuire.

Panouri de gard bordurate zincate

Plasa zincata gard se intalneste in constructiile civile sau industriale ca o solutie de ingradire a spatiilor verzi publice, a parcurilor, a aleiilor pietonale sau a terenurilor pe suprafata carora se ridica blocuri sau case. Se fabrica din panouri zincate, taiate la dimensiunea dorita si au o durata de viata destul de indelungata, indiferent de conditiile in care sunt utilizate. Pentru plasa bordurata zincata se foloseste sarma zincata si plastifiata, cu ochiuri dreptunghiulare de 60X200 mm si ranforsari orizontale. Acestea asigura un grad mare de rigiditate si o durabilitate sporita.

Un panou zincat este proiectat pentru a fi utilizat acolo unde se pune accent pe protectie si siguranta. Pe suprafata acestuia  adera foarte bine vopseaua iar confectionarea unui gard se face cu usurinta. Livrarea este disponibila numai in pachete a cate 50-100 de bucati care cantaresc maxim 1500 kg.

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.