Papuci de vara sic !

BUCURESTI - 16 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Incaltamintea care prinde piciorul in multe barete subtiri sau late cu design incrucisat sau impletit pare a fi un element important dupa care trebuie sa ne ghidam vara aceasta daca vrem sa ne imbogatim garderoba cu articole speciale.

Papuci de vara sic !

Moda pantofilor, a sandalelor si a incaltamintei de vara ofera o paleta larga de culori si modele care curpinde multe stiluri menite sa-ti faca piciorul sa arate cat mai bine.

Cel mai nou trend impus vara aceasta sunt incaltarile cu motive folclorice, cu accesorii deosebite bazate pe culturile populare si inspirate din costumele traditionale ale diferitelor tari.

Astfel franjurile rebele cu care sunt impodobiti diversi papuci dau senzatia unui look fresh si original iar majoritatea modelelor de papuci dama vin in colectii deosebite care se potrivesc tinutelor cu aer estival.

Pentru pune la punct diverse stiluri care le-am putea aborda vara aceasta, trebuie sa dam o tura prin magazinele noastre ca sa descoperim perechile de papuci femei cu care sa facem impresie buna la intalnirile cu prietenii.

Papucii sunt primele articole de incaltaminte care s-au confectionat in antichitate iar in functie de materialul din care erau facuti puteai distinge clasa de jos de cea superioara.  De atunci si pana in prezent, forma papucilor s-a schimbat radical iar acum ei sunt purtati de majoritatea oamenilor indiferent de statutul lor.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.