Plasa sudata

BUCURESTI - 10 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Plasa sudata este un produs rezistent ce se foloseste la imprejmuirea terenurilor sau pentru consolidarea cladirilor vechi, avariante ce au nevoie de o renovare rapida si sigura.

Plasa sudata

Plasele sudate sunt carcase plane de armatura, confectionate din bare de otel-beton dispuse pe doua directii perpendiculare si sudate electric in punctele de intersectie. Plasa sudata se confectioneaza  din sarma trasa neteda si reprezinta cea mai ieftina varianta de imprejmuire a unui teren expus.

Daca sunteti pe cale sa demarati un proiect de amploare care sa vizeze constructia unei case, a unui complex comercial, sau a unui depozit industrial, compania Miras va sta la dispozitie cu cele mai sigure materiale de constructii si cele mai performante produse folositoare la astfel de proiecte.

In depozitul nostru gasiti plasa de Buzau la preturi competitive si plasa sudata armatura de calitate superioara.

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.