Pompe de san manuale sau electrice

BUCURESTI - 1 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Pompele pentru san sunt si ele foarte diferite: unele sunt manuale, altele electrice, in functie de marca si de categorie ele au un design diferit si functioneaza diferit, unele modele se folosesc doar pentru un san in timp ce alte modele permit pomparea ambilor sani.

Pompa de san

Pompa de san

Primele zile dupa nastere sunt critice pentru stimularea lactatiei. Daca bebelusul nu poate suge la san este extrem de important sa incepi sa pompezi intr-un ritm regulat (la fiecare 3 ore) pentru declansarea si mentinerea lactatiei. Colostrul (si mai tarziu laptele tau) poate fi administrat bebelusului printr-un tub, cu lingurinta, seringa sau cu biberonul.

Lactatia redusa este de cele mai multe ori o falsa problema cu care se confrunta multe mamici. Lactatia este un proces care functioneaza pe principiul cererii si al ofertei. Regula cea mai importanta in stabilirea unei lactatii suficiente este golirea temeinica si regulata a sanilor.

Pompa pentru san functioneaza prin aspirare, astfel incat cand pompa este aplicata pe san, laptele este extras prin sfarc direct intr-un recipient pentru depozitare. Ca pentru orice dispozitiv, exista modele mai lente si mai rapide.

Trebuie sa cautati o pompa san la care se poate regla forta de aspiratie, astfel incat sa o puteti diminua daca folosirea pompei provoaca durere. Sfarcurile tuturor femeilor sunt sensibile, dar fiecare se confrunta cu grade diferite de sensibilitate, astfel incat vei dori sa poti regla puterea de aspirare a pompei.

Sunt doua categorii principale de pompe de san: pompe de san manuale si pompe de san electrice. Pompele manuale sunt usor de folosit, fiind actionate cu forta mainii si sunt ieftine. Pompele de san electrice sunt foarte eficiente si usor de folosit, sunt destul de scumpe si multe mamici nu si le pot permite. Se prezinta intr-o gama larga de modele, unele dintre ele functionand atat cu baterii sau acumulatori cat si conectate la priza.

Pentru o utilizare frecventa e bine sa alegi  o pompa electrica dubla, silentioasa, usor de transportat, eventual cu geanta frigorifica, accesorii handsfree sau cu adaptor pentru priza auto. Alege si cupa colectoare potrivita pentru un pompat cat mai confortabil.

Daca este important sa se mentina nivelul de zgomot scazut în timp ce utilizezi pompa de san, unele modele electrice sunt mai silentioase decat altele. Verifica cat de zgomotoasa este pompa inainte de cumparare. Exista pompe usoare pe care le poti alege. Unele pompe de san vin cu geanta pentru transport cu o sectiune izolata pentru stocarea laptelui extras.

Tot ceea ce ai nevoie pentru alapatarea la san chiar din prima clipa sau pentru un cadou ideal il reprezinta si kitul de alaptare de la Tommee Tippee care are mai multe accesorii pentru mama si bebelus:
-pompa de san electrica cu desing modern,
-o cutie pentru sterilizare in cuptorul cu microunde,
-1 recipient pentru stocarea laptelui matern cu capacitatea de 60 ml
-un biberon "Closer to Nature" cu capacitatea de 150 ml
-o tetina anti-colici din silicon cu flux lent
-6 tampoane pentru san dotate cu un strat ultra-absorbant, extrem de subtiri si discrete.

Pompa de san electrica Closer to Nature are design inovativ. Cupa este realizata din 100% silicon moale si prevazuta cu denivelari pentru masaj care stimuleaza lactatia oferind confort maxim.

Pompele de san manuale sau electrice sunt recomandate pentru stocarea laptelui in recipiente , precum si pentru hranirea bebelusului cu lapte matern din biberon. Alegeti tipul de pompa pentru san dupa nevoile dvs, accesand magazinul nostru online Lacopii.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.