Preparate sanatoase servite in regim after/before school

BUCURESTI - 24 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Cand vorbim de obiceiurile alimentare ale copilului stim ca acestea se formeaza in mediul familial unde parintii incearca sa ii diversifice meniul cu alimente sanatoase dar care sa se incadreze si in preferintele micutului

Preparate sanatoase servite in regim after/before school

Atunci cand acesta nu se mai afla in jurul celor dragi tentatiile se arata oriunde iar ca parinte, de multe ori poate nici nu stii ce a mancat copilul tau azi.

Ne-am propus sa alcatuim cu fiecare zi pe care scolarii o petrec dupa sau inaintea orelor de clasa, anumite alimente sau feluri de mancare pe care le poate consuma.

Crearea obiceiurilor alimentare ale copiilor ne-a condus catre oferirea serviciului de catering after school care  reprezintă un proces de constructie al unor meniuri potrivite orei din zi. Suntem principalii artizani ai caror putere sta in alcatuirea unor meniuri catering after school sau meniuri catering before school care sa contina aportul zilnic de calorii necesar cresterii.

Compania noastra de catering after school si before school este autorizata H.A.C.C.P si respecta cele mai inalte norme de igiena. Personalul nostru este autorizat si certificat, incepand de la cei ce se ocupa de aprovizionare catering si transport, pana la bucatarii care prepara mancarea. Alimentele sunt transportate cu ajutorul unei autospeciale autorizate, acestea fiind atent selectionate inainte de a fi preparate. Noi nu utilizam aditivi alimentari iar meniurile sunt intotdeauna diversificate.

Vrem sa dezvoltam o retea de succes care se adreseaza hranirii celor mici, mai ales pentru ca stim de cata nevoie este sa convingi un copil sa manance sanatos.

Noi suntem solutia care continua munca de acasa a printilor si contibuim cu placere la educarea obiceiurilor alimentare care stim, cu totii, ca devin tot mai haotice de la zi la zi.

Fie că ne referim la adulți sau la copii, un stil de viață sănătos presupune aceleași obiceiuri și reguli alimentare și  implică unele alegeri pe care cu toții le putem face  iar una dintre aceste alegeri este o dietă alimentară echilibrată.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.