Scaun de masa pentru copil, la doar 149.00 Ron – Jucariimagice.ro

BUCURESTI - 8 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Scaunele de masa copii sunt foarte utile, usurand viata mamicilor care pot astfel cu ajutorul acestui produs, sa isi hraneasca bebelusii foarte simplu. Jucariimagice.ro va ofera scaunele de masa pentru copii, la preturi foarte mici, produsele fiind de o inalta calitate.

Scaun de masa pentru copil, la doar 149.00 Ron – Jucariimagice.ro

Parintii care au folosit un scaun de masa pentru a-si hrani copiii s-au dovedit extrem de multumiti. Modelele de scaune de masa sunt foarte diverse, acestea pot fi atasate la masa adultilor sau pot fi independente cu picioare si tavite detasabile, ce sunt foarte usor de curatat. Scaunele de masa cu picioare inalte sunt stabile si rezistente si de asemenea, foarte sigure, conferind micutilor protectia si confortul necesar.

In cadrul magazinului nostru online puteti gasi acum modelul de scaun masa copil 801 – DHS, la un pret promotional de 149.00 Ron. Scaunelul este foarte calitativ si suporta o greutate maxima de 15 kg, de asemenea este solid si rezistent, ideal pentru micuti de la 6 la 36 de luni. Cadrul este confectionat din metal si scaunelul este dotat cu un sistem eficient de blocare, pentru a asigura maxima protectie a micutilor.

Jucariimagice.ro va asteapta cu sute de articole pentru mamici, bebelusi si copii, la preturi foarte mici, iar pentru toate produsele care nu se bucura deja de o reducere, puteti sa va negociati pretul. Pentru a vizualiza intreaga noastra gama de scaune de masa copii JucariiMagice nu ezitati sa faceti o vizita site-ului nostru. Va asteptam cu o gama completa de produse pentru copii si cu preturi care sa va umple sufletele de bucurie.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/scaun-de-masa-pentru-copil-la-doar-149-00-ron-jucariimagice-ro