Scaunele auto Coletto cu sistem Isofix

BUCURESTI - 30 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Noile scaune auto de la Coletto cu sistem de fixare isofix pentru cei mai exigenti copii si parinti.
Modelul Sportivo cu isofix este unul din putinele scaune auto cu pozitii de inclinare a spatarului si sistem isofix.

coletto sportivo isofix

Scaun auto SPORTIVO cu ISOFIX Coletto
Scaun auto pentru copii intre 9-36 kg (9 luni-12 ani).

Caracteristici Scaun auto SPORTIVO cu ISOFIX:
•Centurile au sistem de prindere in 5 puncte.
•Spatarul prezinta 4 pozitii de reglare de la pozitia de drum pana la cea de somn.
•Dotat cu tetiera reglabila pe inaltime avand 5 pozitii.
•Prezinta centuri reglabile pe inaltime.
•Instalarea scaunului in masina se face rapid si in conditii de siguranta in ISOFIX-ul masinii.
•Scaun auto SPORTIVO cu ISOFIX dispune si de centura de ancorare superioara (Top Tether)
•Design modern si sportiv.
•Partea de sezut a fotoliului este realizata dintr-un material special ce confera modelului o caracteristica importanta mai ales la drum lung: confortul copilului dumneavoastra.
•Scaunul auto SPORTIVO are partea laterala armata care ofera protectie maxima in cazul coliziunilor laterale.
•Sistem de protectie laterala in caz de impact (SPS).
•Spatarul este prevazut si cu un reductor pentru cap, utilizabil in prima etapa a folosirii scaunului.
•Tapiteria este confectionata dintr-un material moale si placut la atingere ce lasa pielea bebelusului sa respire. Tapiterie detasabila si usor de spalat.

Utilizare Scaun auto SPORTIVO cu ISOFIX:
•Grupa 1 (9 - 18kg, de la 1 an pana la aproximativ 4 ani): instalati scaunul auto in ISOFIX ul masinii dar si cu centura de siguranta a autovehiculului, apoi prindeti copilul cu centura de siguranta a fotoliului.
•Grupa 2-3 (15 - 36kg, de la 4 ani pana la aproximativ 12 ani): incepand de la varsta de 4 ani nu se mai utilizeaza centurile de siguranta ale fotoliului. Se foloseste doar centura autovehiculului.

Beneficiaza de certificat de siguranta ECE R44-04.
Garantie: 24 luni.
Important: se recomanda pozitionarea scaunului cu fata la directia de mers.
Scaunul auto a fost supus testelor de siguranta de catre compania TNO Automotive, din Olanda

Scaun auto AVANTI cu ISOFIX Coletto
Scaunul auto AVANTI cu ISOFIX Coletto - primul scaun care creste odata cu copilul dvs.
Scaunul auto pentru copii intre 15-36 kg (aprox. 3-11 ani).

Caracteristici Scaun auto AVANTI cu ISOFIX Bej Coletto:
•Instalarea scaunului in masina se face rapid si in conditii de siguranta, in ISOFIX-ul masinii.
•Dotat cu cotiere.
•Design modern si sportiv.
•Partea de sezut a scaunului este realizata dintr-un material special ce confera modelului o caracteristica importanta mai ales la drum lung: confortul copilului dumneavoastra.
•Spatarul scaunului se inclina dupa bancheta masinii.
•Spatarul se poate regla dupa inaltimea copilului avand 4 pozitii si totodata cand copilul dvs creste se si lateste pentru a nu sta inghesuit intre lateralelel scaunului
•Tapiteria este confectionata dintr-un material moale si placut la atingere ce lasa pielea bebelusului sa respire fiind totodata si antialergic. Tapiterie detasabila si usor de spalat.
•Beneficiaza de certificat de siguranta ECE R44-04.
•Greutate: 6 kg.

Utilizare Scaun auto AVANTI cu ISOFIX Bej Coletto:
•Grupa 2 (15 - 25kg, de la 3 ani): incepand de la varsta de 3 ani se utilizeaza centurile de siguranta ale autovehiculului.
•Grupa 3 (22 - 36kg, pana la aproximativ 11 ani): se foloseste inaltatorul scaunului auto. Se folosesc centurile autovehiculului.
Important: pozitionarea scaunului se face cu fata inspre directia de mers.
Garantie: 24 luni.

Va asteptam sa vizitati www.bebecarucior.ro pentru detalii si o mare varietatea de scaune auto copii si scaune auto cu Isofix.

Despre netSEO

www.bebecarucior.ro este magazinul online cu produse exclusiv destinate copiilor. Cu o experienta de 4 ani pe piata specifica, doreste mereu sa aduca produse noi, sa diversifice gamele existente pentru a veni in intampinarea doreintelor si nevoilor clientilor sai permanent. Doar pe www.bebecarucior.ro gasiti produse pentru cei mici de la jucarii la carucioare pentru copii la cele mai inalte tehnologii , scaune auto pentru toate varstele, mobilier pentru nou-nascuti si accesorii necesare acestora cu garantii si certificate internationale de siguranta si calitate. Ne mentinem in continuare si ne fidelizam clientii prin promotii si transport gratuit ori de cate ori avem ocazia. Va asteptam sa ne vizitati cu incredere accesand www.bebecarucior.ro, magazinul parintilor responsabili. Spor la cumparaturi!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/scaunele-auto-coletto-cu-sistem-isofix