Skagen- drumul de la cultura la un brand renumit

BUCURESTI - 7 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Skagen sunt acele ceasuri care nu se demodeaza in urma trecerii timpului, ba mai mult, lanseaza noi trenduri stilistice in ceea ce priveste cel mai purtat accesoriu.

Skagen- drumul de la cultura la un brand renumit

In primul rand, remarcam la aceste modele design-ul ultra subtire, reinterpretat in varianta moderna, dupa tipurile de ceasuri dama Skagen cu care compania si-a facut debutul acum mai bine de 30 de ani. Si atunci ca si acum, detaliile fine deosebesc marca de celelalte brand-uri competitive.

Cand spui ceasuri Skagen, spui design elegant, sofisticat si multa, foarte multa finete in executarea fiecarei piese. Modelele sunt purtate de doamne si domnisoare din intreaga lume, si le admiram mereu pe incheietura mainii unde creeaza uneori o simbioza perfecta cu alte bratari sau accesorii feminine.

Desi sunt la mare cautare printre femei, compania produce si ceasuri barbatesti Skagen, pentru care se afla in topul preferintelor. In colectiile acestea intalnim stiluri retro si clasice, cu bratari din piele si mai putin metalice. Culorile folosite sunt maro, bej, negru, mustar si respectiv gri antracid pentru  curelele din otel inoxidabil.

Skagen este un orasel din nordul Danemarcei, cunoscut pentru traditia pescuitului iar amplasamentul acestuia, cat si cultura locala i-au inspirat pe producatori sa creeze ceasurile purtate astazi de numerosi consumatori ai marcii.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/skagen-drumul-de-la-cultura-la-un-brand-renumit