Tabla laminata LBC , aspecte si conditii de fabricare si utilizare

BUCURESTI - 17 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Tabla laminata la cald are intrebuintari dintre cele mai diverse fiind utilizata la scara larga in industria constructiei de masini, productiei de diferite confectii metalice sau hale industriale.

Tabla laminata LBC , aspecte si conditii de fabricare si utilizare

Spre deosebire de tabla laminata la rece in urma careia rezulta o suprafata neteda si colturi drepte, tabla laminata LBC, e caracterizata printr-un material aspru, runjos cu colturi rotunjite.  Foliile de tabla laminata la cald, sunt prelucrate la temperaturi inalte, fiind cel mai raspandit procedeu de deformare plastica a metrialelor metalice care conduce industria siderurgica la un nivel crescut de productivitate.

Tabla subtire are un nivel scazut de deformare, ceea ce o face potrivita si pentru constructiile navale, unde se foloseste tabla tratata chimic cu toleranta ridicata.

Produsul indeplineste cu succes calitatea otelului, dimensiunile si proprietatile mecanice iar forma industriala permite taierea si indoirea intr-o varietate de forme in functie de grosimile care i se dau din fabrica. Marginile sunt taiate cu diferite mijloace mecanice sau cu flacara in cazul celor cu grosimi de peste 40 mm.

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.