Tabla striata pentru constructia cailor de acces

BUCURESTI - 24 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Pentru cladirile auxiliare care nu necesita pereti masivi si nici o structura solida, se foloseste ca principal material de constructie tabla.

Tabla striata pentru constructia cailor de acces

Tabla laminata la cald striata aduce un aport considerabil in domeniul constructiilor utilajelor de mare dimensiune si a retelelor de cai de acces intalnite indeosebi in fabrici si uzine.

Suprafata striata care o deosebeste de celelate materiale de tabla simpla, zincata si laminata ajuta la constructia podelelor conferind o aderenta sigura maximizand astfel protectia intr-un mediu de lucru periculos. Se foloseste de asemenea, si la confectiile metalice care sunt supuse unor solicitari mecanice din randul masinariilor cu gabarit mare.

Tabla striata poate prinde forme diferite, depinde de producator iar densitatea modelelor prezente pe suprafata acesteia variaza in functie de destinatia produsului final. Cel mai adesea este utilizata la constructia de scari sau cai de acces, fiind considerata un material care se pliaza perfect pentru conditiile intalnite in aceste spatii. Este rezistenta la coroziune si la greutati care nu depasesc 250 kg.

Tabla striata TGS este tratata termic, curatata mecanic si chimic iar rolele care ii definesc designul au forme speciale trecute initial prin bai de tratament chimic care sa nu influenteze suprafata finala a produsului.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/tabla-striata-pentru-constructia-cailor-de-acces