Tipurile de otel folosite in constructii

BUCURESTI - 22 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Metalele si tehnicile de obtinere ale acestora au constituit indeletniciri ale omului din cele mai vechi timpuri. Desi obtinerea lor era destul de epuizanta,cei care se ocupau de asta reuseau sa fabrice podoabe, arme, elemente de legatura la lucrari de tamplarie si multe alte obiecte ce le utilzau zilnic.

Tipurile de otel folosite in constructii

De cand dezvoltarea metalurgiei a inceput sa ia amploare, metalele patrund in tehnica constructiilor pentru realizarea serelor, in constructia podurilor si in structurile de rezistenta ale constructiilor civile si industriale si ca materiale de protectie si finisaj.

Otelul primeste intrebuintari diferite, fiind fabricat in mai multe forme specifice lucrarilor la care este folosit. Barele de otel rotund sunt printre cele mai utilizate fiind destinate mai multor domenii dintre care: executia de piese, fabricarea de scule sau realizarea unor elemente decorative in timp ce un otel carbon, datorita continutului mai ridicat sau mai scazut de aliaje, poate fi preferat in industria constructiilor de masini ajutand la fabricarea pieselor de camioane sau remorci.

In general cresterea cantitatii de carbon reduce ductilitatea, dar mareste rezistenta la tractiune si capacitatea de a se intari prin calire.

Componenta de otel aliat din anumite materiale, este introdusa in scopul de a imbunatatii anumite proprietati precum si cresterea duritatii sau rezistenta la uzura abraziva. Deobicei aceste materiale sunt folosite pentru constructia segmentelor care intalnesc temperaturi ridicate sau foarte joase.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/tipurile-de-otel-folosite-in-constructii