Un cadou business cu stil!

BUCURESTI - 19 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Internet

Cadoul business este unul impersonal, a carui principala caracteristica trebuie sa fie calitatea. Brand-ul conteaza...Se practica in lumea afacerilor sau la nivel individual si se ofera, de obicei, unei persoane cu un anumit statut.

Roller FABER-CASTELL Ambition Cocos

Roller FABER-CASTELL Ambition Cocos

Optati pentru un cadou deosebit, bucurati-va de instrumente de scris cu totul speciale!

Nou noute pe www.officedirect.ro, oferind unul dintre instrumentele de scris de lux din gama Faber-Castell unuia dintre parteneri, sefi, colegi etc, veti surprinde cu siguranta! 5 colectii va stau la dispozitie  in magazin, fiecare impresionand printr-un stil aparte. Loom, Ondoro, Ambition, E-Motion si Basic ofera eleganta si placerea de a scrie, iar dumneavoastra aveti posibilitatea de a alege intre creioane mecanice, pixuri, rollere si stilouri, create din materiale alese cu deosebita grija.

E-motion ofera o prindere intre degete deosebit de confortabila, iar confortul scrierii se imbina perfect cu design-ul sofisticat.

Colectia Ambition reprezinta calitate, o sensibilitate aparte pentru materiale si culori proaspete, vibrante.

Eleganta desavarsita si culorile luminoase caracterizeaza instrumentele de scris din gama Loom, un design cu straluciri metalizate, eleganta in stare pura.

Ondoro inseamna a scrie intr-o nota foarte personala. Cu instrumentele de scris de lux Ondoro, prinderea este deosebit de confortabila, iar scrierea fina si usoara. Colectia epateaza prin liniile neobisnuite, prin design-ul special.

Atuurile instrumentelor de scris din colectia Basic sunt: design-ul deosebit, prinderea usoara si bineinteles, placerea de a scrie. Aceste instrumente de scris sunt perfecte pentru uz profesional sau pentru timpul liber.

Daca v-am convins de caracterul special al acestor articole de scris de lux, va invitam sa le vizionati pe toate in magazinul online Office Direct!

Plasand o comanda, produsele dorite vor ajunge la dumneavoastra acasa sau la birou in 24-48 de ore, iar  echipa de vanzari este gata sa raspunda solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp. Valorile Office Direct sunt: seriozitate, promptitudine si profesionalism, propunand cele mai avantajoase solutii pentru organizarea si echiparea biroului dumneavoastra!

Bucurati-va de instrumente de scris cu totul speciale! Alegeti Office Direct!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.