Un magazin online construit pe o platforma solida

BUCURESTI - 18 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Cs-Cart reprezinta kit-ul tau de instalare si administrare a unui magazin online fara a dobandi cunostinte temeinice in domeniul IT ci doar abilitati legate de manipularea unui calculator si a unui software detaliat.

Un magazin online construit pe o platforma solida

Cs-Cart Romania vine cu totul de-a gata intr-un singur pachet, care dupa instalare, iti permite sa-ti faci un marketing de produse pe care le doresti expuse in site-ul tau, iar lista clientilor catre care te adresezi poate fi gestionata mult mai usor datorita platformei complexe puse la dispozitie prin Cs-Cart.

Platforma Cs-Cart a fost realizata pentru a atrage un nivel crescut de comert online, bazat pe un server solid ce nu conditioneaza activitatea cum ar face-o serverele inchiriate, care stopeaza cateodata functionalitatea afacerii de care te ocupi. Numerosele probleme de care te loveai in trecut, dispar daca alegi sa-ti construiesti site-ul pe aceasta platforma. Programul functioneaza pe proriul server ce-ti ofera control total, administrare usoara, posibilitati multiple de customizare si o gramada de instrumente tehnologice mult mai sigure decat cele disponibile pe piata. Un magazin online Cs-Cart, este rapid si implica optiuni de SEO prietenoase, ce-ti ofera posibilitatea de optimizare la viteza mare pe cea mai mare parte a cautarii organice Google.

Incearca sa-ti construiesti afacerea online pe baze solide si pune la incercare elementele ce alcatuiesc platforma Cs-Cart!

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.