Utilizarea tevii in ramura constructiilor

BUCURESTI - 31 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Teava reprezinta una dintre cele mai utilizate materiale la nivel global datorita proprietatilor excelente pe care le indeplineste si care reprezinta elementul cheie in domeniul constructiilor de instalatii de canalizare, termice sau de gaz.

Utilizarea tevii in ramura constructiilor

Materialul utilizat frecvent in fabricarea tevilor este aluminiul, bun conductor de energie termica, dar mai nou si cuprul pare sa castige teren in toate specialitatile de instalatii.

Productia si normele de utilizare ale unei tevi sunt coforme cu standardele europene care obliga fiecare producator in parte sa treaca pe produsele sale componenta acestora si marcajele corespunzatoare. O teava sudata longitudinal se preteaza constructiilor masive pentru care este folosita ca punct de sustinere, putand fi achizitionata usor de la comercianti care sunt in masura sa explice conditiile de transport si montaj.

Desi cuvantul teava conduce automat la imaginea unui cilindru care sa faciliteze trecerea, scurgerea sau transportarea diferitelor resurse, exista si teava sudata longitudinal patrata care serveste la numeroase aplicatii de producere a echipamentelor agricole sau industriale.

Teava patrata, cum este cunoscuta in termeni populari, este formata la rece si indeplineste o rezistenta mecanica si un punct de mare randament. Spre deosebire de teava patrata,teava sudata longitudinal rotunda  nu trebuie utilizata in transportul fluidelor deoarece imbinarile de sudura pot ceda la presiune si pot avaria structuri solide.  Materia prima din care este confectionata reprezinta fasii de tabla laminata care intra intr-o presa circulara, dand in final forma de teava.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.