Vara s-a terminat. Distractia continua!

BUCURESTI - 1 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Alegeti sa sarbatoriti diferit cu accesoriile pentru petreceri disponibile pe www.officedirect.ro!

Confetti

Continua distractia cu officedirect.ro cu accesorii pentru petreceri !

officedirect.ro

Din septembrie, magazinul online va intampina cu o varietate de produse noi din categoria accesorii pentru petreceri.

O propunere de articole originale

Cu accesoriile propuse de Office Direct, veti anima cu siguranta atmosfera petrecerilor dumneavoastra.

Optand pentru produse precum cercei fosforescenti, paie si baghete luminescente, veti crea o lumina plina de magie, un efect spectaculos! Tot la capitolul lumini petreceri, magazinul va intampina cu mini globuri disco si lumini colorate, si chiar cu mini girofar.

Pentru a marca momentele cheie ale evenimentelor deosebite – nunta, botez, cununie civila, petreceri corporate sau private, concerte sau chiar prezentari de moda, confetti -ile reprezinta, o alegere inspirata. Multicolore, avand diferite forme – inimioare, fasii, rotunde sau forme combinate, acestea creeaza instantaneu buna dispozitie invitatilor la eveniment. Imprastiati confetti atunci cand sosesc invitatii la eveniment, in timpul dansului mirilor, la taierea tortului, la finalul petrecerii sau in alte momente memorabile.

Accesati magazinul online si descoperiti oferta de produse speciale. Va asteapta mii de articole de birotica si papetarie destinate utilizarii atat la birou cat si pentru acasa.

Nu uitati: la Office Direct, gasiti cele mai mici preturi in papetarie din Romania, produsele comandate ajungand la dumneavoastra intr-un interval de 24-48 h din momentul plasarii comenzii. In cazul in care comanda depaseste 200 lei, transportul este gratuit in Bucuresti, iar in tara comenzile sunt livrate gratuit cu conditia ca valoarea comenzii sa fie mai mare de 500 lei.

Cu articolele pentru petrecere disponibile pe www.officedirect.ro, distractia este garantata! Va asteptam in magazin!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/vara-s-a-terminat-distractia-continua