Evaluati-va echipa de vanzari!

BUCURESTI - 11 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Social

Sunteti sigur ca aveti oamenii de vanzare potriviti ? O evaluare obiectiva prin instrumente profesioniste poate face diferenta in ceea ce priveste cifra de afaceri pe timp de criza! Departamentul de Vanzari este locomotiva oricarei companii! Alimenteaz-o si fa-i revizia pentru ca sa stii ce piese trebuie s-au uzat !

New Elite Consulting Logo

Ema Grigore, Director Genral New Elite Consulting

New Elite Consulting, companie integratoare de resurse umane,  a creat un instrument de evaluare a oamenilor de vanzari, instrument prin care angajatorii pot afla care dintre oameni din echipa au potential de dezvoltare, in care merita sa investeasca, care dintre ei trebuie mutati pe posturi mai apropiate de abilitatile personale sau ce decizii trebuie sa adopte dupa evaluare, privind motivarea fortei de vanzari.

Mediul de afaceri din Romania a suferit in ultimii doi ani modificari puternice, lucru care s-a evidentiat prin punerea accentului pe angajarea de vanzatori profesionisti si instruirea oamenilor din acest segment.

Evaluarea personalului este o decizie manageriala care trebuie adoptata de orice companie care vinde produse sau servicii. Din experienta noastra, cele mai multe cereri de evaluare vin din industriile puternic afectate de criza: asigurari, imobiliare, auto sau retail, insa stim ca aproape toate domeniile au avut de suferit.” puncteaza Ema Grigore, Director General New Elite Consulting.

In aceste medii, profilul reprezentantilor de vanzari B2B si B2C s-a modificat, punandu-se accent major pe urmatoarele caracteristici :

Atitudine in vanzari : pro activa, ofensiva, consultativa. Motivat de performanta si castiguri financiare. Orientare catre client : capabil sa inteleaga afacerea clientului si sa pozitoneze propriile produse/ servicii , ca solutie. Experienta in vanzari : minim 2 ani intr-un domeniu similar Capabil sa lucreze independent, incredere in sine.Comunicare interpersonala la nivel ridicat : abilitatea de a adresa intrebari, capabil de un vocabular dezvoltat peste medie, extrovertit, persuasiv, empatic.Educatie : studii superioare domeniu tehnic sau economic. Competetente si abilitati specifice : rezistenta la stress, puternice abilitati de convingere, determinare,  capacitatea de a rezolva probleme.Interesat de propria dezvoltare profesionala si cariera. Cunostinte despre piata : principalii producatori, competitori, segmente de piata de interes.

Programul de evaluare implementat de New Elite Consulting are ca obiectiv principal depistarea unor profesionisti care, pe termen scurt si mediu, poat aduce companiei venituri constante si profitabile.

Pachetul de testare cuprinde si interviuri de simulare a vanzarilor, teste de produs si teste psihologice.

Testele sunt interpretate de un psiholog licentiat iar rezultatele se dau in termen de 48 ore facand din acest instrument unul precis si efcient.

Contactati-ne acum pentru o evaluare profesionista ca sa stiti pe cine va puteti baza ! Un om bun de vanzari poate salva compania! Vezi care este acesta!

Despre New Elite Consulting

New Elite Consulting este o companie care activează de 8 ani pe piaţa românească în domeniul serviciilor de resurse umane. De-a lungul acestui timp, au fost instruiţi peste 200 de manageri de top în arta de a conduce, peste 350 de oameni din domeniul vînzărilor şi au fost organizate teambuinding-uri pentru mai mult de 500 de persoane.
Printre clientii New Elite Consulting pot fi amintiţi: Vodafone, Domo Retail, Allianz Ţiriac, Bancpost, Bonduelle, Den Braven, Pfizer, Boehringer Ingelheim, Scop Computers, Vel Pitar.
Compania oferă servicii integrate de resurse umane şi traininguri precum Vanzari retail şi distribuţie, STAR – Program de Leadership, Atelierul de reparat echipe, VIP – Valoare prin prezentări, T A-Z Train the Trainers, soluţii de HR şi EBE – Etichetă de afaceri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-elite-consulting/evaluati-va-echipa-de-vanzari