AGORA- Povestea brandului cu suflet !

BUCURESTI - 4 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Live site

Agentia de branding NEW ELITE a finalizat creatia brandului AGORA un brand cu suflet pentru oamenii care isi doresc sa se opreasca un timp din agitatia lumii cotidiene pentru a se descoperi impreuna cu personalitati marcante din domenii precum: arta, stiinta, literatura, muzica, in cadrul unei locatii unice situate in la malul marii in centrul vechi al orasului Constanta. Agora este un spatiu special, mai mult decat o ceainarie , mai mult decat o librarie, un mix de natural cu valorile dragi sufletului in care va puteti aduce propriile carti si puteti lasa mesaje clientilor, in care va puteti regasi intr-o atmosfera mai mult elitista decat exclusivista impreuna cu prietenii.

Agora povestea brandului cu suflet, identitate vizuala.

Agora este un proiect drag sufletului nostru, este un loc pe care ni-l dorim si in Bucuresti, in care sa putem comunica autentic si real dincolo de ecranul rece al computerului.

Ema Grigore- Managing Director NEW ELITE

O familie de oameni cu suflet a renuntat la compromisuri si la cliseele cu care deseori se inconjoara cei care doresc sa intreprinda ceva,  si s-a decis sa apeleze la profesionistii agentiei de branding NEW ELITE pentru a crea un brand unic in Romania : un spatiu destinat clientilor care sunt avizi de subiecte pentru dezvoltare personala avand ca pretext elegant o ceainarie cu produse 100% naturale: de la aromele nemaivazute ale florilor exotice la prajiturile home made ca in timpurile copilariei.

Proiectul a inclus identificarea diferentiatorilor brandului versus altele precum Carturesti sau Green Tea, gasirea unui nume care sa reflecte aceste valori si crearea unei identitati vizuale in spiritul valorilor, pe care clientii sa le aprecieze fara sa cada in concepte usor uzate de tipul Zen sau Karma.

Provocator la acest proiect a fost identificarea unui nume in cazul unei amanajari de spatiu existente deja in stilul vintage si mai ales construirea unor diferentiatori care sa reziste in timp, pentru ca Agora nu se doreste a fi neaparat un spatiu comercial, cat mai ales unul in care clientii sa fie inconjurati de valorile autentice ale familiei, ale propriei introspecti, ale unor principii care au rezistat in timp.

AGORA este un spatiu de comunicare si deschidere unde fiecare se exprima si se poate dezvolta personal. Este primul spatiu recunoscut care aduce valori nepieritoare  si unde s-au exprimat toti filozofii si oamenii de valoare din toate timpurile.

Va invitam sa citiiti pe siteul NEW ELITE povestea integrala a creatiei acestui brand si mai ales sa il vizitati in Constanta, pe strada General Manu nr 10,  unde va asteapta cu placere sa ii treceti pragul.

Despre New Elite Strategy

NEW ELITE- Makes you different !
Suntem o agentie independenta care face parte din elita firmelor de branding, Misiunea noastra este sa realizam diferentiere profitabila prin strategie branding si design.
Viziunea noastra este ca prin diferentiere, clientii nostri vor castiga cota de piata si vor evolua profitabil.
Portofoliul nostru de clienti este format din : Vodafone, Transavia, Green-Future, Cramele Halewood, Expert Confort, OTP Bank, si altii care ne-au onorat cu alegerea lor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-elite/agora-povestea-brandului-cu-suflet