10,000 de comunicate de presă online

BUCURESTI - 21 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Arhiva online a serviciului de publicare, distribuţie şi monitorizare ComunicatedePresa.ro a ajuns astăzi la 10,000 de comunicate de presă. Informaţiile publicate online de clienţi sunt o resursă utilă pentru jurnalişi dar şi pentru cei interesaţi de noutăţile legate de piaţa românească.

10,000 de comunicate de presă online

„Mulţumim celor care au avut încredere în proiectul nostru şi ne-am susţinut în cei doi ani de când am demarat ComunicatedePresa.ro ” declară Alin Zăinescu, General Manager, New Media Agency. „Din ce în ce mai multe organizaţii înţeleg avantajele comunicării prin Internet şi aleg să comunice mai eficient şi de multe ori mai ieftin. Serviciile noastre s-au dovedit utile celor peste 2,400 de organizaţii care au posibilitatea să distribuie mesajele foarte targetat către o bază mare de jurnalişti şi utilizatori care şi-au exprimat acordul în prealabil. Pe lângă faptul că se respectă legislaţia, aceste mesaje cu permisiune au şi o foarte mare eficienţă. Acest lucru poate fi verificat în timp real prin accesarea rapoartelor de monitorizare.”

Serviciile oferite de noi sunt o alegere pentru marile companii şi organizaţii dar şi o alternativă eficientă de comunicare pentru companiile mici şi medii care nu au departamente de comunicare şi nu îşi permit să angajeze o agenţie de relaţii publice.

Serviciile noastre sunt utilizate zilnic de peste 12,000 de utilizatori din care: 2,426 de companii, instituţii publice sau organizaţii nonguvernamentale, 987 de jurnalişti din media centrală şi locală, 325 de agenţii de publicitate şi relaţii publice, peste 8,530 de utilizatori provenind din cele mai diverse medii.

În această perioadă am publicat, distribuit şi monitorizat 10,000 comunicate de presă prin intermediul a 26,876,987 alerte trimise prin e-mail.

Comunicatedepresa.ro este un proiect al companiei de relaţii publice New Media Agency, dezvoltat în parteneriat cu Senior Software şi este rezultatul întâlnirii dintre necesităţile şi cerinţele actuale ale activităţilor de comunicare şi răspunsurile tehnologiei moderne bazate pe mediile interactive. În perioada imediat următoare, Comunicatedepresă.ro va lansa noi servicii, din dorinţa de a pune la dispoziţia comunităţii specialiştilor în comunicare, relaţii publice, marketing şi a jurnaliştilor modalităţi inteligente şi eficiente de a comunica în mediile virtuale.

Despre New Media Agency

New Media Agency este o companie de relaţii publice ce pune la dispoziţia mediului de afaceri şi instituţional din România modalităţi de comunicare inovatoare, bazate pe principii clasice şi tehnologii moderne. Printre proiectele implementate se numără şi lansarea primului serviciu de relaţi publice online din România dedicat în exclusivitate publicării, găzduirii, distribuţiei şi minitorizării de comunicate de presă - www.comunicatedepresa.ro.

Despre new media Agency

Despre Senior Software

Senior Software este o companie privată cu capital integral românesc ce oferă servicii de consultanţă şi dezvoltare în domeniul managementului afacerilor şi comunicării online în mediile interactive.
Divizia Web Senior Software dezvoltă şi implementează strategii de marketing şi comunicare online şi aplicaţii bazate pe Internet. Având o experienţă largă şi un portofoliu de clienţi din cele mai diverse domenii, Senior Software sprijină companiile în construirea şi susţinerea unor identităţi web puternice şi coerente.

Printre cei ce au ales să folosească serviciile diviziei Web Senior Software se numară: B.Braun Medical, Brainspotting, Brau Union Romania - Heineken, Centreville Bucharest, ISG PM Romania, Koh-I-Noor Romania, Leadership Development Solutions, MediaRom - Wunder Baum, Opel diBas, RTC Holding, Sensident, Softwin, Solvay Pharmaceuticals, StanleyBet Romania, Stryker Corporation.

Senior Software a dezvoltat diverse proiecte de comunicare interactivă online şi offline, împreună cu agenţii de publicitate ca: Draft Romania (Lowe Worldwide), Grey Worldwide, new media Agency, Propaganda, Publicis Romania, Violet Advertising.

În portofoliul de proiecte proprii lansate de Senior Software se numară: www.jobbing.ro (portal de recrutare), www.profuderomana.ro (portal educaţional), www.studiidecaz.ro (portal dedicat publicării de studii de caz), www.sincronhr.ro (soluţie software pentru managementul procesului de recutare)., www.ebanker.ro (portal dedicat solutiilor de internet banking disponibile pe piata romaneasca).

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati www.seniorsoftware.ro.
Mai multe informaţii:

Alin Zăinescu
newmedia | PR

Telefon: 0318 057 133
Fax: 021 314 79 59

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/10000-de-comunicate-de-presa-online1