Business Objects anunta Business Intelligence Bill of Rights

BUCURESTI - 28 iunie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Liderul domeniului proclama cu indrazneala drepturile fiecarui consummator de BI

Industria de Business Intelligence este una dintre pieţele de software care se dezvoltă şi se modifică rapid. În consecinţă, a crescut în mod dramatic nivelul confuziei şi a percepţiei greşite despre ceea ce pot aştepta organizaţiile de la vânzătorul lor de BI. În calitate de lider în Business Intelligence (BI), Business Objects (Nasdaq: BOBJ; Euronext Paris ISIN code: FR0004026250 - BOB), a creat BI Bill of Rights, un document puternic ce oferă tuturor organizaţiilor posibilitatea de a înţelege ce ar trebui să aştepte de la un furnizor de BI. Business Objects crede că orice consummator de business intelligence, fie că e vorba despre o implementare de astăzi, fie că este vorba despre o achiziţie pentru mâine, are dreptul la o platformă BI care îi permite organizaţiei să îşi atingă întregul potenţial de business intelligence.

Business Objects anunta Business Intelligence Bill of Rights

Business Objects este prima şi singura companie de Business Intelligence care a pus un pix pe hârtie şi a creat BI Bill of Rights.

„Drepturile sunt universale. Drepturile sunt ceva ce toţi bărbaţii, femeile, companiile şi organizaţiile ar trebui să ceară. Din aceste considerente Business Objects a creat BI Bill of Rights. Ne aliniem la aceste drepturi şi ele reprezintă promisiunea noastră făcută celor ce utilizează produse Business Objects,” a declarat Rene Bonvanie, chief marketing officer la Business Objects. „Business Objects a fost un pionier în industria de Business Intelligence în urmă cu 15 ani şi nimeni nu înţelege mai bine decât noi consumatorul de BI. Suntem cel mai mare jucător într-unul dintre segmentele software cu cea mai mare dezvoltare şi, în calitate de lider, trebuie să avem cele mai înalte standarde. Business Objects BI Bill of Rights este acest standard, unul de un nivel la care Cognos nu se ridică."

Business Objects BI Bill of Rights

I. Dreptul la o platformă unică, integrată care acoperă întregul spectru al capacităţilor BI.
II. Dreptul la o platformă BI creată pe arhitectură modernă orientată către servicii
III. Dreptul la o platformă BI ubicuă.
IV. Dreptul la BI care înţelege procesele de afaceri.
V. Dreptul la o platformă BI care lucrează aşa cum lucraţi dumneavoastră.
VI. Dreptul de a crea orice raport din orice sursă de date.
VII. Dreptul la o platformă BI cu management al performanţei integrat.
VIII. Dreptul la upgrade.
IX. Dreptul de a avea şi împărtăşi BI Best Practices
X. Dreptul de a accesa informaţia în care aveţi încredere.
XI. Dreptul la BusinessObjects XI.

Despre new media Agency

Despre Business Objects

Business Objects este liderul mondial în soluţii software pentru Business Intelligence (BI). Cu peste 30.000 de clienţi în întreaga lume, incluzând peste 80% din Fortune 500, Business Objects ajută organizaţiile să înţeleagă mai bine, să îmbunătăţească procesul de luare a deciziilor şi să îşi optimizeze performanţele. Platforma de Business Intelligence a companiei, BusinessObjects™ XI, oferă industriei BI cea mai completă şi avansată platformă pentru raportare, interogare şi analiză, management al performanţei şi integrare a datelor. BusinessObjects XI include Crystal Reports®, standardul în industrie pentru raportare la nivel de companie. Business Objects a construit de asemenea cea mai puternică şi diversă comunitate de parteneri, cu peste 3.000 de parteneri în întreaga lume. În plus, Business Objects oferă consultanţă şi servicii educaţionale pentru a sprijini clienţii proprii să implementeze eficient proiectele de Business Intelligence.

Business Objects are sedii centrale în San Jose, California şi Paris, Franţa.

Despre Grupul Romsym

Business Intelligence Software Solutions parte a grupului Romsym este distribuitor autorizat al produselor Business Objects în România.

Romsym Data este prima companie românească certificată conform standardelor internaţionale BS 7799-2:2002 pentru implementarea şi menţinerea sistemului propriu de management al securităţii informaţiilor, certificare acordată de către Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii (SRAC) şi IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: - soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat şi soluţii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justiţiei, Miro Bank, McDonald’s, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Pentru mai multe informaţii:
Alin Zăinescu
new media Agency
Tel./Fax: 021 211 31 26
alin.zainescu@newmedia.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/business-objects-anunta-business-intelligence-bill-of-rights1