BusinessObjects XI Release 2 este „Produsul de Aur” al anului 2006

BUCURESTI - 21 februarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

SearchDataManagement.com a decernat programului BusinessObjects XI Release 2 distincţia „Produsul de Aur“ al anului 2006 în categoria Informaţii de afaceri şi analiza datelor. Acelaşi produs a primit unul dintre premiile de excelenţa Top 20 decernate de ITWeek.

BusinessObjects XI Release 2 este „Produsul de Aur” al anului 2006

'BusinessObjects XI Release 2 este din nou recunoscut pentru excepţionala sa capacitate de a transforma modul în care firmele accesează şi folosesc informaţiile. Onorurile şi distincţiile pe care continuăm să le primim demonstrează că Business Objects a realizat o soluţie de business intelligence fără precedent', a afirmat Herve Couturier, Senior Vicepresident responsabil de produse la Business Objects. 'Suntem mândri şi încântaţi că editorii SearchDataManagement.com şi IT Week se alătură numărului tot mai mare al acelora care apreciază produsul BusinessObjects XI Release 2.'

Pentru premiile 'Produsul anului', arbitrii SearchDataManagement.com au evaluat şaisprezece soluţii de informaţii de afaceri şi analiza datelor, folosind drept criterii inovaţia, performanţa, uşurinţa în integrare, uşurinţa în utilizare, funcţionalitatea, valoarea, precum şi asistenţa oferită pentru utilizator. Dintre aceste şaisprezece soluţii, BusinessObjects XI Release 2 a primit cea mai înaltă distincţie, medalia de aur.

Referitor la acordarea premiului, SearchDataManagement.com afirmă: 'Arbitrii noştri au fost aproape unanimi în a desemna BusinessObjects XI Release 2 drept câştigător. Unul dintre ei a afirmat că este 'categoric lider în materie de funcţionalitate' şi i-a considerat caracteristicile ca fiind 'vaste şi profunde'. Majoritatea celorlalte produse nominalizate au o funcţionalitate mult mai redusă, ceea ce însemna că trebuie să implementezi un număr de produse pentru a obţine aceleaşi rezultate ca şi BusinessObjects'.

În selecţia pentru premiile de excelenţă Top 20, IT Week a explorat sutele de noi produse apărute pe parcursul anului trecut şi a ales 20 care 'făceau cel mai mult, se comportau cel mai bine, ne-au plăcut cel mai mult, au îmbunătăţit productivitatea, au fluidizat un produs sau erau pur şi simplu cool.' Printre alte criterii, BusinessObjects XI Release 2 a fost onorat cu unul dinte premiile de excelenţă Top 20 acordate de IT Week datorită funcţionalităţii şi vitezei sale de lucru.

Despre new media Agency

Despre Business Objects

Business Objects este principala companie de software pentru informaţii de afaceri (BI - business intelligence). Cu peste 30.000 de clienţi în întreaga lume, inclusiv peste 80% din grupul Fortune 500, Business Objects ajută organizaţiile să-şi formeze o mai bună perspectivă a afacerii proprii, să-şi îmbunătăţească procesul decizional şi să optimizeze performanţa întreprinderii.

Platforma de informaţii de afaceri a companiei, BusinessObjects™ XI, oferă cea mai avansată şi mai completă platformă pentru managementul performanţei, planificare, raportare, interogare şi analiză şi integrarea datelor din domeniul BI. BusinessObjects XI include Crystal Reports®, standardul industrial pentru raportarea la nivel de intreprindere.

Business Objects a construit cea mai puternică şi mai diversă comunitate de parteneri, oferind de asemenea servicii de consultanţă şi pregătire pentru a-şi ajuta clienţii să-şi implementeze în mod efcient proiectele în domeniul informaţiilor de afaceri.

Business Objects are sedii paralele în San Jose, California şi Paris, Franţa. Acţiunile companiei sunt cotate atât la bursa Nasdaq (BOBJ), cât şi la Euronext Paris (ISIN: FR0004026250 - BOB). Mai multe informaţii despre Business Objects se pot găsi la www.businessobjects.ro.

Despre Grupul Romsym

Romsym Data este prima companie românească certificată conform standardelor internaţionale BS 7799-2:2002 pentru implementarea şi menţinerea sistemului propriu de management al securităţii informaţiilor, certificare acordată de către Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii (SRAC) şi IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România şi Republica Moldova, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat), DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata), managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare), softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander), dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus), sisteme Open Source (Red Hat).

De asemenea, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din România - centrul Ittraining. Cursurile sunt predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonald’s, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Pentru mai multe informatii:
Alin Zainescu
newmedia | PR
Tel./Fax: 0318 057 133

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/businessobjects-xi-release-2-este-produsul-de-aur-al-anului-20061