Concurs pentru manageri

BUCURESTI - 21 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Bloombiz.ro vă invită să participaţi la un concurs al cărui premiu este un pachet complet de participare la Seminarul Medierea Managerială, care se va desfăşura la Hotel Hilton, sala de conferinţă Cioran (în perioada 26-27 Noiembrie 2005).

Concurs pentru manageri

PREMIUL CONCURSULUI
Puteţi câştiga prin tragere la sorţi participarea la seminar în data de 26 şi 27 noiembrie. Valoarea premiului este de 300 EURO. Premiul nu poate fi preschimbat în bani.

CUM PARTICIPAŢI?
Trimiteţi un e-mail la adresa biz@vodanet.ro cu subiectul "Pentru concurs" şi răspundeţi la întrebarea "Cum se numeşte partenerul exclusiv al Mediation Training Institute International în România?"

Pentru a putea participa trebuie să fiţi abonat la newsletterul Bloombiz. Vă rugam să ne trimiteţi răspunsul la întrebare de pe adresa de e-mail cu care sunteţi abonat.

PONT
Pentru a răspunde uşor vă dezvăluim că puteţi găsi răspunsul la întrebare în paginile revistei online Bloombiz.ro

DE CE SĂ PARTICIPAŢI LA SEMINAR?
Diferenţe de atitudine, valori, priorităţi, stiluri de viaţă, percepţii şi interese apar în orice relaţie cu importanţă: la locul de muncă, în familie sau în comunitate. Aceste diferenţe adeseori dau naştere la conflicte ce îi rănesc pe cei dragi nouă, pe colegii noştri din organizaţiile în care lucrăm şi chiar pe noi înşine. Dar foarte rar aceste conflicte sunt supuse spre rezolvare unui mediator. Această metodă vă arată paşii medierii care reprezintă o alternativă funcţională la clasica modalitate de conducere: arbitrajul.

ANUNŢAREA CÂŞTIGĂTORILOR
Câstigătorul va fi desemnat prin tragerea la sorţi dintre participanţii ce trimit răspunsul la întrebare până pe data de 23 noiembrie ora 10:00.

Tragerea la sorţi se efectuează pe data de 23 noiembrie 2005, ora 12:00, câştigătorul urmând a fi anunţat prin e-mail şi postat pe site până la ora 14:00.

PACHET PARTICIPANTI
Suport de curs pentru Modul 1: Cunoştinte de Bază
Suport de curs pentru Modul 2: Medierea Unu la Unu
Suport de curs pentru Modul 3: Medierea Managerială
Cartea: Soluţionarea Conflictelor, autor Daniel Dana, Ph. D.

Pentru înţelegerea aprofundată a metodei Dana de soluţionare a conflictelor, cursul va urmări etapele şi cu ajutorul a 11 secvenţe video de mare impact.

PENTRU GHINIONIŞTI
Daca şansele nu vă surând, şi nu vreţi să rataţi participarea la seminar, vă puteţi înscrie acum. Detalii la adresa web

MULT SUCCES!

Despre Bloombiz
www.bloombiz.ro este primul site de bussines din România care face non-stop revista presei naţionale şi internaţionale şi se adresează exclusiv oamenilor de afaceri şi managerilor pentru care timpul înseamnă în primul rând bani. Actualizat non-stop, portalul permite accesarea rapidă a tot ceea ce înseamnă ştiri locale, regionale, naţionale şi internaţionale cu sfera de interes în zona bussines top.

Pe www.bloombiz.ro se afla în permananţă ştiri de ultima oră despre companiile cu cota de piaţă importantă, noutăţi din zona afacerilor(financiare, IT&C, industrie, comerţ şi servicii, agricultură), pulsul pieţei de capital, informaţii despre fondurile de investiţii, bursa monetară, bănci, asigurări, imobiliare, credite, leasing, legislaţie.

Despre Smartico Pro
Smartico Pro este o companie care oferă servicii de training şi team building. Aplicând principiul companiei „Dezvoltăm Proactivitatea din Oameni” Smartico Pro oferă în zona conceptului de leadership cursuri de Management, Coaching, Managementul Conflictelor – Tehnici de Mediere, Dezvoltarea Echipei, Cultură Organizaţională şi Managementul Schimbării. Folosind metoda LIFO® de evaluare comportamentală, compania oferă instruire şi în: Tehnici de Vânzare, Tehnici de Vânzare Avansate, Comunicare, Analiză şi Evaluare Comportamentală.

Despre new media Agency

Printre clienţii Smartico Pro se numără: KONICA MINOLTA, DOMENIA CREDIT, YORK Romania, ZENIT Imobiliare, Centrul Medical ROMAR, FIRST ADVERTISING AGENCY, INFODESIGN, VITACARE International, BUSINESS CONTACT.
Pentru mai multe informaţii:

Alin Zăinescu
newmedia PR
Tel./Fax: 021 – 211 31 26
alin.zainescu@newmedia.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/concurs-pentru-manageri1