Dar tu, Maria, il iei de sot pe Costel ?

BUCURESTI - 10 februarie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Elga Expo si Love Plus te asteapta, intre 10 – 14 februarie, la Primaria Indragostitilor din City Mall.
In 10 Februarie, la City Mall, se deschide Primaria Indragostitilor. Singura primarie ce nu cunoaste limite de varsta, nu cere certificate de nastere, nici buletin. La Primaria Indragostitilor oricine se poate “casatori” pentru o zi.

Dar tu, Maria, il iei de sot pe Costel ?

Vino cu jumatatea ta intre 10 si 14 februarie la City Mall si noi te casatorim. Iti dam si certificat si poza. Elga Expo si Love Plus il aduc pe Primarul Indragostitilor la City Mall, unde dragostea nu cunoaste limite, iar cuplurile devin mai cupluri decat au fost.

Elga Expo si Love Plus te asteapta, intre 10 – 14 februarie, la Primaria Indragostitilor din City Mall. De Valentine’s Day te asteptam sa fii alaturi de cei dragi. Sa te reindragostesti, sa-i arati persoanei iubite ca nu ti-e frica sa faci un pas important. Macar pentru o zi. Iar dupa “casatorie”, de ziua indragostitilor, poti sa faci cele mai frumoase cadouri, pentru ca la City Mall gasesti tot ceea ce-ti doresti. Tu sau partenerul tau.


Despre new media Agency

Deschis in Sos. Oltenitei Nr. 2 (langa statia de metrou Eroii Revolutiei), City Mall - cel mai nou si mai spectaculos centru comercial din capitala, reprezinta astazi o reala alternativa de shopping si distractie.
Ioana IONESCU
PR Executive
City Mall

Sos. Oltenitei Nr.2, Sector 4, Bucuresti
Tel/Fax: 021.319.35.22
Mob: 0726.345.003
office@city-mall.ro