Gala Excelentei in Relatii Publice si-a desemnat castigatorii!

BUCURESTI - 8 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Peste 250 de profesionisti romani in PR au sarbatorit ieri, 7 noiembrie, la JW Marriott Grand Hotel, excelenta in PR. Juriul international - format din personalitati cu renume ale PR-ului european - a premiat 10 dintre cele mai valoroase campanii si programe de relatii publice concepute si realizate in Romania. Criteriile utilizate de juriu in examinarea fiecarei lucrari au inclus competenta si calitatea, demonstrate in cercetare, planificare, executie si masurarea rezultatelor, claritatea si coerenta mesajelor, creativitatea si etica.

Gala Excelentei in Relatii Publice si-a desemnat castigatorii!

Cele 5 premii de aur, 3 premii de argint, 7 mentiuni, 4 premii speciale si 11 premii pentru studenti au fost inmanate personal de catre membrii juriului, in cadrul ceremoniei festive "PR Award Gala Night", desfasurata la Marriott.

Anul acesta au fost inscrise in concurs 69 de proiecte, numarul lucrarilor reprezentand o crestere de 25% fata de nivelul inregistrat anul trecut. Printre participanti s-au numarat companii de prestigiu, agentii de PR, agentii de publicitate si ONG-uri. Destinctia "PR Personality of the Year" a fost acordata lui Jonathan Scheele, Seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania. Lista completa a finalistilor poate fi consultata mai jos.

In calitate de presedinte al Confederatiei Europene de Relatii Publice (CERP), Thomas Achelis a apreciat profesionalismul lucrarilor inscrise in concurs. "Ca si alte discipline de management, comunicarea eficienta se fundamenteaza pe pasi metodici, precum definirea clara a obiectivelor de atins, a mesajelor de transmis si a publicului tinta, conceperea strategiei de comunicare, si, nu in ultimul rand, cuantificarea rezultatelor si analiza critica a dificultatilor intampinate. Toate lucrarile nominalizate, au parcurs acesti pasi, demonstrand inca o data contributia Relatiilor Publice pentru succesul unei companii sau institutii", a afirmat Thomas Achelis. Datorita numeroasei prezente a profesionistilor din PR, din alte tari, acest eveniment contribuie la recunoasterea si imbunatatirea imaginii scolii romanesti de PR."

Congres International "Descatuseaza potentialul Relatiilor Publice"

In stransa corelatie cu Gala Excelentei in Relatii Publice s-a desfasurat ieri prima zi a congresului International "Descatuseaza Potentialul Relatiilor Publice". Acesta a reunit personalitati de top din Romania, Marea Britanie, Germania, Belgia, Ungaria, Bulgaria si Ucraina si a accentuat rolul strategic al comunicarii, dimensiunea sa manageriala in functionarea eficienta a companiilor si institutiilor. Lucrarile congresului vor continua si azi si vor fi urmate de training-ul " Corporate Social Responsability - A Pivotal Role for Public Relations in a Changing Society", sustinut de profesorul si practicianul britanic Tony Meehan, membru IPRA, CIPR, PRSA. Saptamana PR-ului Romanesc se va incheia pe 10 noiembrie cu intalnirea informala dintre studentii si profesionistii PR.

Despre new media Agency

Evenimentul este organizat de fundatia "Forum for International Communications" si s-a bucurat de sprijinul unui numar insemnat de sponsori, parteneri si parteneri media.
Pentru informatii:

Dr. Dana Oancea
Coordonator de proiect

Forum for International Communications

Tel. 021-4120214 sau 0722964382
dana.oancea@praward.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/gala-excelentei-in-relatii-publice-si-a-desemnat-castigatorii2