GFI lansează GFI MailArchiver4 pentru IMM-uri

BUCURESTI - 10 ianuarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

GFI, important furnizor de programe de securitate de reţea, securitate de conţinut şi mesagerie, lansează GFI MailArchiver4 - arhivare uşoară şi puternică a mesajelor de e-mail pentru SMB-uri.

GFI lansează GFI MailArchiver4 pentru IMM-uri

Cea mai recentă actualizare a GFI MailArchiver este proiectată să furnizeze soluţii convenabile de arhivare a mesajelor de e-mail pentru companii de orice dimensiune. MailArchiver4 permite arhivarea directă pe o unitate NTFS. Astfel se elimină necesitatea de achiziţie a unei licenţe pentru un server MS SQL. GFI MailArchiver 4 dispune de noi noi politici de salvare a mesajelor de e-mail. De asemenea, a fost introdusă o funcţie de căutare salvată (Saved Search). Aceasta opţiune permite utilizatorilor individuali să salveze solicitările de căutare pentru a facilita procesul de căutare pe viitor.

Volumul tot mai mare de date oficiale care sunt trimise prin intermediul unui sistem de e-mail si faptul că e-mail-ul constituie o comunicare scrisă la fel de importantă ca şi o scrisoare semnată, impun arhivarea adecvată a mesajelor de acest tip. Poşta electronică face parte din sistemele de păstrare a datelor, iar legislaţia impune ca înregistrările să fie stocate, iar e-mail-ul să fie arhivat în mod eficient.

GFI Mail Archiver 4 este mai uşor de instalat şi de utilizat. Noile caracteristici includ capacitatea de căutare prin diferite tipuri de fişiere ataşate mesajelor de e-mail, ca de exemplu fişiere MS Word, MS Excel, PDF, OpenOffice, WordPerfect etc. De asemenea, noua versiune încorporează un acces flexibil la e-mail prin integrarea Active Directory, care permite utilizatorilor configuraţi să acceseze mesajele de e-mail arhivate ale altor utilizatori. De exemplu, GFI MailArchiver poate fi configurat să permită unui manager de departament să acceseze toate mesajele de e-mail ale echipei sale.

“GFI MailArchiver4 asigură un proces de instalare transparent, fără a afecta fluxul de lucru. „Nu este necesară o licenţă MS SQL separată, ceea ce face arhivarea mesajelor de e-mail accesibilă tuturor companiilor“, a afirmat David Vella, GFI Product Manager. „CU GFI MailArchiver se poate elimina dependenţa de greoaiele fişiere PST, reducând astfel timpul petrecut de administratori cu salvarea şi remedierea fişierelor PST.“

GFI MailArchiver dispune de o interfaţă multilingvă şi este disponibil în germană, spaniolă, italiană, rusă şi cehă.

Despre GFI MailArchiver for Exchange

GFI MailArchiver for Exchange este o soluţie de arhivare a mesajelor de e-mail uşor de utilizat, care permite arhivarea tuturor mesajelor interne şi externe într-una sau mai multe baze de date MS SQL Server sau direct pe un disc NTFS. Aceasta permite administratorilor să furnizeze utilizatorilor un acces uşor, centralizat, la mesajele de e-mail prin intermediul unei interfeţe de căutare pe suport Web. GFI MailArchiver for Exchange foloseşte caracteristica de consemnare în jurnal a produsului Exchange Server 2000/2003 şi, implicit, asigură scalabilitate şi fiabilitate la un preţ competitiv.

Despre new media Agency

Despre GFI

GFI este un furnizor important de programe de securitate în reţea, securitate de conţinut şi mesagerie. Printre produsele-cheie se numără conectorul de fax GFI FAXmaker pentru serverele de mail Exchange şi SMTP; program GFI MailSecurity de verificare a conţinutului, de prevenire a exploatărilor şi antivirus; program GFI MailEssentials anti-spam pe suport server; GFI MailArchiver, soluţie de arhivare a mesajelor; program de scanare a securităţii şi de management al patch-urilor GFI LANguard Network Security Scanner (N.S.S.); GFI Network Server Monitor, care trimite automat alerte şi rezolvă problemele legate de reţea şi de server; GFI LANguard Security Event Log Monitor (S.E.L.M.), care execută detecţia intruşilor pe bază de jurnal cu evenimente şi managementul la nivel de reţea al jurnalelor cu evenimente; GFI LANguard Portable Storage Control, care permite controlul la nivel de reţea al mediilor amovibile şi GFI WebMonitor, program de monitorizare HTTP/FTP şi antivirus pentru ISA Server.

Printre clienţi se numară Microsoft, Telstra, Time Warner Cable, NASA, DHL, Caterpillar, BMW, US IRS şi USAF. GFI are filiale în Statele Unite, Germania, Cipru, România, Australia şi Malta şi operează prin intermediul unei reţele de distribuitori la scară mondială. GFI este Microsoft Gold Certified Partner şi a câştigat premiul Microsoft Fusion (GEM) Packaged Application Partner of the Year.

Pentru mai multe informaţii despre GFI, vizitaţi http://www.gfi.com.

Despre Grupul Romsym

Romsym Data este distribuitor unic al soluţiilor GFI în România.

Romsym Data este prima companie românească certificată conform standardelor internaţionale BS 7799-2:2002 pentru implementarea şi menţinerea sistemului propriu de management al securităţii informaţiilor, certificare acordată de către Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii (SRAC) şi IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat), DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata), managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare), softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander), dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus), sisteme Open Source (Red Hat).

De asemenea, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din România - centrul Ittraining. Cursurile sunt predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonald’s, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Pentru mai multe informaţii:
Alin Zăinescu
newmedia | PR
Tel./Fax: 0318 057 133