La Bucuresti, de 1 Mai se lasa cu Mare Petrecere!

BUCURESTI - 8 februarie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

28 Aprilie – 1 Mai 2007, intre orele 11.00 – 23.00
Un eveniment special pentru publicul bucurestean cu atitudine, Festivalul “1 Mai - Dor de munca' 2007 se doreste a fi reluarea la puterea a doua a Editiei 2006, avind acelasi obiectiv: alternativa publica de distractie de buna factura.

La Bucuresti, de 1 Mai se lasa cu Mare Petrecere!

Notorietatea de care s-a bucurat Festivalul '1 Mai - Dor de Munca' 2006 prin participarea la eveniment a peste 10.000 de oameni/zi s-a datorat strategiei media avuta in vedere de catre Morgan Enterprise, precum si caracterului exotic al conceptului propus specific sarbatorilor urbane moderne (detalii pe www.DordeMunca.ro ).


O zona foarte importanta a strategiei de comunicare o reprezinta partenerii. Printr-o intensa promovare mediatica dar si prin activitati in cadrul evenimentului, Festivalul '1 Mai - Dor de Munca' tinteste atat cresterea interactivitatii sponsorilor cu publicurile lor tinta cat si ridicarea nivelului de awareness in randul acestora. Propunerile de concursuri vor fi adaptate fiecarui brand participant in scopul unei integrari cat mai bune a partenerilor in conceptul festivalului.


MORGAN Enterprise propune petrecerea mini-vacantei de 4 zile (28 Aprilie – 1 Mai)
intr-o atmosfera festiva in mijlocul Bucurestiului departe de aglomeratia trenului de Constanta, de lupta pentru un petec de verde la marginea padurii Baneasa sau de fumul mititeilor la marginea soselei.


Evenimentul este dedicat bucurestenilor, mari si mici, care prefera sa ramina “acasa”, care refuza sa plece doar de dragul de a pleca, celor care apreciaza bunul simt, muzica buna si compania unor oameni de calitate. Lor le pregatim, 4 zile pline de distractie in compania unor artisti apreciabili, consacrati sau cu certe garantii viitoare: Chris Norman, Pheonix, Voltaj, Zdob si Zdub, Timpuri Noi, Celelalte Cuvinte, Gyury Pascu & The Hardworkers, Hara, Khum, Nicu Alifantis, Loredana cu Taraful, Nightloosers, Florin Chilian, Alexandru Andries in cadrul unui eveniment care va beneficia de suport mediatic de anvergura datorat strategiei media stabilite.


Va asteptam asadar sa gustam impreuna Evenimentul si sa ne bucuram de faptul ca “Se poate si in Romania!”.

Multumim.

__________
Confirmam ca prim Partener al evenimentului pe URSUS Breweries prin brandul Timisoreana.

Despre new media Agency

Pe cei dornici sa se implice in sustinerea evenimentului ii rugam sa ne contacteze folosind informatiile de mai jos.
tel:021 242 7307 / 243 3641
031 415 1314 / 415 1317
email: office@morganenterprise.ro
am_un@DordeMunca.ro
web: www.morganenterprise.ro