Linux Open Alternative Days are un nou design - www.load.ro

BUCURESTI - 14 septembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

new media Agency are deosebita plăcerea să vă anunţe relansarea site-ului dedicat în întregime soluţiilor hardware şi software bazate pe Linux, www.load.ro . La această adresă puteţi găsi informaţii relevante despre evenimentul din acest an, aveţi posibilitatea să vă înregistraţi online pentru a fi prezenţi alături de noi la o manifestare a industriei de open source din România.

Linux Open Alternative Days are un nou design - www.load.ro

În cadrul rubricii destinate înregistrării pentru participarea la eveniment, jurnaliştii pot găsi formularul de acreditare online. Cei care doresc să fie parteneri media ai evenimentului sau sponsori pot de asemenea trimite o solicitare online.

“Acest eveniment este un loc de întâlnire al industriei open source. Aflat deja la a treia ediţie, LOAD vine în fiecare an cu lucruri noi, cu invitaţi de prestigiu şi oferă experienţe de neuitat participanţilor”, declară Alin Zăinescu, General Manager, new media Agency. “Sperăm ca evenimentul din acest an să reunească importante nume din industrie şi să creeze noi oportunităţi de afaceri celor participanţi”, a mai adăugat reprezentantul new media Agency.

Noul site are o interfaţă grafică prietenoasă şi cuprinde informaţii actualizate. Formularul de înregistrare online înlesneşte procesul de comunicare cu cei interesaţi să participe la LOAD 2005. Site-ul a fost realizat de agenţia de web design 2Fresh şi a fost dezvoltat pe o soluţie open source. Vă aşteptăm să ne vizitaţi şi să fiţi prezenţi alături de noi la eveniment.

Despre new media Agency

Despre 2Fresh

O companie cu idei mereu noi – 2Fresh. 2Fresh oferă servicii inovative de comunicare şi design pentru medii interactive şi tradiţionale. Combinăm creativitatea, cunoştinţele de marketing şi tehnologia pentru a ajuta organizaţiile dinamice să fie mai eficiente. Echipa noastră este formată din specialişti în design, programatori, dezvoltatori multimedia şi poate gestiona proiecte complexe de marketing online, dezvoltare web, managementul conţinutului şi publicitate. Dintre clienţi pot fi amintiţi Romsym Data, Grupul Transilvae, Focus94, Trammel Mackenzie, LePont, CoPrint.

Despre organizator

new media Agency este o agenţie de relaţii publice al cărei principal proiect este, în momentul de faţă, serviciul Comunicatedepresa.ro, primul serviciu de găzduire gratuită a comunicatelor de presă. Acest serviciu este un instrument eficient de comunicare şi informare publică care se adresează atât tuturor instituţiilor, organizaţiilor, mass-media şi companiilor, cât şi oricărei persoane dornică de a fi la curent cu cele mai noi informaţii. Prin intermediul portalului www.comunicatedepresa.ro companiile au posibilitatea de a publica gratis comunicate de presă, acestea fiind găzduite pe site şi trimise la peste 500 de jurnalişti înscrişi în baza de date şi la peste 3500 de utilizatori ai serviciului.
Pentru mai multe informaţii:
Alin Zăinescu
new media Agency
Tel./Fax: 021 211 31 26
alin.zainescu@newmedia.com.ro