Neconventionala. Independenta. Unica. Originala - Colectia Calvin Klein Jeans toamna / iarna 2005

BUCURESTI - 15 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

De la parfumuri la jeans, de la accesorii unicat la haine sport, Calvin Klein este un brand recunoscut la nivel mondial.

Celebrul brand este prezent in Romania din 2002 cand compania Elmec Romania a lansat conceptul “Famous Brands”, un magazin multi-brand care contine pe langa Calvin Klein si alte branduri faimoase ca: Nike, Miss Sixty, Camper, Energie, Dockers’, Replay, Phard, Killah, Converse, Marlboro Classics si Polo Ralph Lauren.

Din noiembrie 2005, insa, Elmec Romania a lansat magazinul exclusiv Calvin Klein Jeans, iar locatia aleasa pentru acesta a fost Plaza Romania din Bulevardul Timisoara nr.26. Astfel, in noul magazin exclusiv Calvin Klein Jeans este prezenta colectia de toamna-iarna 2005 pentru barbati si femei, o colectie neconventionala, independenta, unica si originala.

In magazinul exclusiv Calvin Klein Jeans puteti regasi urmatoarele trei linii de haine;

a) linia “adventurous, curious, restless“, in care denimul traditional este prelucrat cu noi tratamente textile, haine extrem de practice, care au detalii originale si contraste neasteptate;

b) linia “spontaneous, instinctive, free”, ce contine haine cu combinatii inovative de materiale tip “military” si insertii de materiale lucrate manual;

c) linia “ambitious, incentive, extreme”, unde sunt prezente haine cu contraste spectaculoase, tricouri cu impreuri inspirate din imaginile care ne-au impresionat in ultimele patru decenii, cu detalii originale care ne capteaza atentia.

In afara magazinului exclusiv Calvin Klein din Plaza Romania, hainele marca Calvin Klein se pot regasi si in alte magazine “Famous Brands” deschise de Elmec Romania in Bucuresti Mall, Complexul Comercial Esplanada, magazine “Famous Brands” din Timisoara, Constanta, precum si in magazinele unde sunt dealeri autorizati.

De-a lungul anilor Calvin Klein s-a dezvoltat cu succes in lumea modei prin promovarea urmatoarelor trei stiluri distincte: Calvin Klein Collections pentru femei, barbati si casa, Calvin Klein pentru femei si barbati si Calvin Klein Jeans pentru barbati, femei, tineri si copii.

**************

Elmec România are exclusivitate pentru comercializarea produselor Nike pe întreg teritoriul României. Prezenta mãrcii Nike în România s-a concretizat prin contracte de colaborare în domeniul sportului, dintre care cele mai importante sunt cu Liga Profesionistã de Fotbal (mingea oficialã a Campionatului României de fotbal este Nike), cu Federatia Romana de Fotbal- Comisia de fotbal in sala (mingea oficiala este Nike), cu echipele de fotbal Steaua Bucuresti, Jiul Petrosani, Gloria Bistrita, FC National, FC Vaslui, Universitatea Craiova si Unirea Urziceni, precum si cu Federatia Românã de Baschet.

Din 2002, Elmec Romania a lansat conceptul de „Famous Brands”, un lant independent de retail ce este focalizat pe brand-uri renumite, cum ar fi Camper, Miss Sixty, Dockers’, Energie, Converse, Phard, Calvin Klein Jeans, Replay, Polo Ralph Lauren, Killah si Marlboro Classics. Pentru toate aceste branduri compania Elmec Romania are exclusivitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Despre new media Agency

Elmec Romania a preluat incepand de anul trecut exclusivitatea pentru distributia Technogym in Romania, inaugurand un showroom special pentru produsele companiei italiene, in Calea 13 Septembrie si clubul de fitness „WellnessClub by Elmec” din cadrul Plaza Romania, echipat in totalitate cu produse marca Technogym, ce asigura toate facilitatile clientilor sai (sauna, solar, jacuzzi, masaj, baie de aburi, antrenor personal, sala de aerobic, sala de spinning etc.)
Drd. Mihaela Liliana Stroe
PR & Communication Manager

ELMEC ROMANIA SRL
Mobile: 0740 251 039