PRODUSELE PENTRU INFRASTRUCTURA VIRTUALĂ VMWARE RECUNOSCUTE PENTRU EXCELENŢĂ DE WINDOWS IT PRO.

BUCURESTI - 17 septembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

VMware, Inc., lider mondial în software pentru infrastructuri virtuale, a anunţat că VMware VirtualCenter a fost ales căştigător al categoriei New Product în cadrul Windows IT Pro Readers' Choice Awards. De asemenea, VMware Workstation a fost ales drept câştigător al categoriei Best Windows Development Tool şi Best Testing/Debugging Software, fiind al doile an consecutiv când VMware Workstation câştigă ambele premii.

"Recunoaşterea venită din parte colegilor noştri din domeniu este o onoare şi este ultimul “certificat de garanţie” pentru produsele căştigătoare”, a spus Kim Paulsen, group publisher la Windows IT Pro. “Windows IT Pro Readers' Choice Awards au fost iniţiate ca o modalitate pentru cititori să aleagă şi să recomande cele mai bune produse tehnologice din domeniu. Programul premiilor dă posibilitatea cititorilor să dea glas opiniilor proprii iar pentru cele mai importante companii din domeniu să obţină recunoaşterea pe care o merită”

Cititorii au fost rugaţi să voteze produsele preferate din 16 categorii mari tehnologice. Peste 2000 de cititori au ales cele mai bune dintre peste 700 de produse şi servicii.

"Puţini oameni cunosc mai multe amănunte despre cele mai bune produse şi servicii bazate pe tehnologia Windows decât cititorii Windows IT Pro – oameni care fac de fapt achiziţii în numele propriilor organizaţii. Prin votarea celor mai bune produse, profesioniştii din IT au răsplătit excelenţa în piaţa de tehnologie bazată pe Windows”, a declarat Karen Forster, editorial director la Windows IT Pro.

"Suntem onoraţi că VMware VirtualCenter şi VMware Workstation au fost recunoscute ca cele mai bune din categoriile lor de către cititorii Windows IT Pro Magazine," a spus Michael Mullany, vice president of marketing la VMware.

"Aceste premii subliniază valoarea produselor noastre de infrastructură virtuală şi validează alegerea făcută de mii de consumatori ce folosesc deja infrastructura virtuală de la VMware ca pe un element central în propria strategie IT. Privind către viitor, suntem în continuarea decişi să aducem pe piaţă tehnologie utilă şi inovatoare”.

De la lansarea din 1999, VMware Workstation a revoluţionat dezvoltarea de software prin simplificarea radicală şi accelerarea modului în care software-ul este creat şi implementat. Utilizatorii folosesc diverse sisteme de operare, inclusiv Windows sau Linux, simultan şi independent pe un singur PC, în cadrul unor maşini virtuale, perfect relaţionate şi portabile. Astăzi, VMware Workstation este folosit de peste 2,2 milioane de utilizatori din întreaga lume pentru dezvoltarea de soft, testări, implementări, compatibilitatea aplicaţiilor, migrarea sistemelor de operare, trianing, demonstraţii pentru vânzări, help desk support şi suport tehnic.

VMware VirtualCenter, lansat anul trecut, este un software de management al infrastructurii virtuale ce oferă un punct central de control pentru resursele virtuale de calcul. Utilizând tehnologia revoluţionară VMotion în VirtualCenter, organizaţiile pot reacţiona în timp real la cererile în continuă schimbare ale mediului de afaceri şi pot muta maşini virtuale de pe un server fizic pe altul având disponibilitate continuă a serviciilor. VMware Virtual Infrastructure SDK oferă interfaţe ce dau ISV, partenerilor şi clienţilor control asupra infrastructurii virtuale şi se integrează în cadrele de management existente.

INFRASTRUCTURA VIRTUALĂ

Infrastructura virtuală oferă un strat de abstractizare între parte de computing, stocare şi reţea a hardware-ului şi software-ul ce opereză pe aceasta. Prin implementarea unei infrastructuri virtuale, organizaţiile IT pot dezvolta noi servicii şi modifica cantitatea de resurse dedicate unui serviciu software doar prin simpla interacţiune cu o consola de management, prin comparaţie cu reconfirgurarea fizică sau realocarea hardware. Managementul hardware este astfel complet separat de managementul software-ului şi echipamentul hardware poate fi considerat ca un singur recipient de procesare, stocare şi reţea ce poate fi alocat şi realocat din ybor pentru orice parte a organizaţiei. Prin creare unei platforme virtuale uniforme hardware în întregul data center, infrastructura virtuală permite ca software-ul să fie instalat sau mutat din orice sistem fizicul către altul, fără a fi nevoi de reconfigurarea sistemului de operare al soft-ului. Infrastructura virtuală face ca resursele existente să fie mult mai eficiente şi flexibile, scăzând costurile pentru IT.

Despre new media Agency

DESPRE VMware, Inc.

VMware, o companie EMC (NYSE: EMC), este lider global în software-ul de infrastructură virtuală pentru sistemele bazate pe standarde industriale. Cele mai mari corporaţii ale lumii folosesc soluţiile VMware pentru simplificarea propriilor tehnologii IT, pentru a proteja investiţiile făcute în instrumentele de calcul şi pentru a răspunde cu o mai mare rapiditate cerinţelor dinamice de afaceri. VMware are sediul în Palo Alto, California.

DESPRE ROMSYM DATA

Romsym Data este distribuitor autorizat al produselor VMware în România.

Romsym Data este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: - soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) – dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat şi soluţii de la LxPN).

De asemenea, prin divizia sa Romsym Consulting, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul celui mai modern centru de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justiţiei, McDonald’s, Orange, Miro Bank, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Pentru mai multe informaţii:

Romsym Data
Str. Popa Nan, nr. 108A
Sector 3, Bucureşti

Tel.: 021 323 14 31
Fax: 021 322 16 50
ofice@romsym.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/produsele-pentru-infrastructura-virtuala-vmware-recunoscute-pentru-excelenta-de-windows-it-pro-1