Record de participare la Linux Open Alternative Days

BUCURESTI - 6 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Cea de a patra ediţie LOAD ce va avea loc în perioada 17 – 18 octombrie se prefigurează ca un succes pentru susţinătorii iniţiativelor Open Source. În acest an tematica abordată la eveniment va fi mult mai diversificată şi va acoperi pe lângă zonele tradiţionale tehnice legate de securitate, server management, baze de date şi multe din zonele importante pentru managementul afacerilor.

Record de participare la Linux Open Alternative Days

Printre companiile ce vor susţine prezentări la Linux Open Alternative Days se numără: IBM, Red Hat, Rompetrol, BIT Software, Novell, Nuxeo, IT TRAINING, ZITEC, SNS, Romsym Data.

La LOAD veţi putea interacţiona cu cei mai importanţi dezvoltatori de soluţii bazate pe Linux ce vor prezenta studii de caz şi implementări de sisteme CRM, ERP, CMS ce au ca bază soluţii Open Source.

Nu rataţi acest eveniment dacă doriţi să vedeţi beneficiile soluţiilor Open Source pentru mediul de afaceri şi administraţia publică.


LOAD 2006 este un eveniment dedicat Linux şi tehnologiilor Open Source având ca public ţintă oamenii de afaceri din toate domeniile, utilizatori ai sistemelor Open Source şi susţinătorii acestei filosofii.


Detalii si înregistrare la www.load.ro/2006 . Ultima zi de înregistrare este 12 octombrie.

Despre new media Agency

New Media Agency este o companie de relaţii publice ce pune la dispoziţia mediului de afaceri şi instituţional din România modalităţi de comunicare inovatoare, bazate pe principii clasice şi tehnologii moderne. Printre proiectele implementate se numără şi lansarea primului serviciu de relaţi publice online din România dedicat în exclusivitate publicării, găzduirii, distribuţiei şi monitorizarii de comunicate de presă: www.comunicatedepresa.ro
Mai multe informatii:

Telefon: 0318 057 133
Fax: 021 314 79 59

Alin Zăinescu

alin@newmedia.com.ro
alin@newmedia.com.ro