Risc maxim la CRAMM Day 2005

BUCURESTI - 7 iunie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Grupul Romsym, unic distribuitor autorizat al produselor de la Insight Consulting în România, a organizat CRAMM Day 2005. Evenimentul s-a desfăşurat la Crowne Plaza Hotel, în Bucureşti şi a adus în atenţia participanţilor metoda CRAMM pentru managementul şi evaluarea riscului, acum disponibilă şi în România.

Risc maxim la CRAMM Day 2005

Prezentările au fost susţinute de specialişti ai Romsym Data şi SRAC. Printre temele abordate se numără: practica Romsym Data privind implemetarea sistemelor de management a securităţii informaţiilor, descrierea metodei CRAMM, serviciile de certificare oferite de SRAC şi bazele ITIL pentru managementul serviciilor IT.

„Ne bucurăm că am reuşit să aducem metoda de management şi evaluare a riscului CRAMM de la Insight Consulting în România”, a declarat Răzvan Balint, Director Executiv al Romsym Data. „Companiile din România au nevoie de această soluţie pentru a avea o imagine de ansamblu mai bună asupra riscurilor existente şi pentru a se alinia la standardele europene în materie de management al riscului”.

Metoda de management şi evaluare a riscului de la CRAMM este una puternică şi flexibilă, ea fiind folosită pentru:

•Efectuarea evaluării riscului în cadrul sistemelor informatice şi a reţelelor;
•Identificarea cerinţelor de securitate şi a soluţiilor posibile;
•Identificarea cerinţelor în cadrul dezastrelor şi a soluţiilor posibile;
•Elaborarea specificaţiei pentru un sistem informatic.

Despre new media Agency

Despre CRAMM

CRAMM rulează pe toate sistemele informaţionale şi poate fi folosit în toate stadiile de viaţă ale sistemelor de informaţii, de la planificare până la fezabilitate şi implementare în operaţiile curente. CRAMM poate fi folosit oricând este necesară identificarea securităţii sau/şi cerinţelor neprevăzute de la un sistem informatic sau de la o reţea.

În prezent există peste 550 de copii implementate CRAMM în 23 de ţări, în 20 domenii de afaceri. Pe lângă consultanţă, Insight Consulting, care a dezvoltat versiunile de CRAMM pentru guvernul danez şi NATO, oferă şi cursuri de instruire şi întreţinere pentru CRAMM. Există de asemenea şi versiuni în alte limbi ale aplicaţiei, disponibile în Olanda şi Cehia.

Despre Grupul Romsym

Romsym este distribuitor autorizat al metodei de management şi evaluare a riscurilor CRAMM în România.

Romsym este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: - soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat şi soluţii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justiţiei, Miro Bank, McDonald’s, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Pentru mai multe informaţii:
Alin Zăinescu
new media Agency
Tel./Fax: 021 211 31 26
alin.zainescu@newmedia.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/risc-maxim-la-cramm-day-20051