VERITAS Software este utilizat de către Microsoft pentru protecţia datelor critice. Liderii industriei devin atât parteneri de tehnologie, cât şi clienţi mutuali

BUCURESTI - 13 septembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

VERITAS Software Corporation (Nasdaq: VRTS) a anunţat recent că Microsoft Corporation a încheiat cu succes VERITAS beta program pentru următoarea versiune a VERITAS Backup Exec™ pentru serverele Windows, software-ul lider de backup şi recuperare pentru mediile Windows. Ca şi creator al Windows, Microsoft nu este doar un partener cheie în industrie, ci şi un consumator care s-a standardizat pe VERITAS pentru protecţia datelor din 1999. Astăzi Microsoft protejează şi gestionează eficient sute de terabytes de date critice cu software-ul VERITAS Backup Exec.

Ca parte a unui program beta robust care testează şi asigură că software-ul Backup Exec întâlneşte şi depăşeşte nevoile clienţilor VERITAS, Microsoft a testat noua funcţionalitate inclusiv monitorizarea simplificată şi centralizată şi managementul serverelor de backup şi birourilor aflate la distanţă. Capacitatea îmbunătăţită de a gestiona servere de backup aflate la distanţă este cheia, pe măsură ce Microsoft continuă să se confrunte cu o creştere exponenţială a cantităţii de date în calitate de companie cu cea mai mare furnizare a Windows-ului din lume. Cu software-ul VERITAS Backup Exec, Microsoft protejează IT-ul său intern, Exchange Server 2003, Microsoft SQL Server 2000 şi Microsoft Office SharePoint Server 2003.

"La Microsoft, folosim Backup Exec pentru serverele produse în întreaga lume în primul rând pentru a obţine scalabilitate instituţională şi capacitatea de a realiza uşor backup pentru datele noastre pentru arhiva offsite şi pentru protecţie," a spus John Overholt, director, ITG Enterprise Storage Services, Microsoft Corporation. "Suntem încântaţi în mod deosebit să observăm opţiunile bogate şi funcţionalitatea ce vor fi oferite în versiunea următoare a software-ului Backup Exec."

"Desigur acesta este chiar un testament despre cât de bine suportă soluţia Backup Exec de la VERITAS mediile Microsoft,” a afirmat Nancy Hurley, senior analyst, Enterprise Strategy Group. "Folosirea Backup Exec de către Microsoft pentru severele lor de producţie reprezintă o validare absolută pentru orice utilizator care se întreabă asupra funcţionalităţii şi nivelului de suport pe care îl poate oferi VERITAS pentru protejarea datelor într-un mediu Windows."

Integrarea inovaţiei

Creând pe baza unei decade de parteneriat de tehnologie, VERITAS a inovat alături de Microsoft pentru a dezvolta componentele cheie şi applet-urile incluse în cadrul versiunilor Windows NT, Windows 2000, Windows Server 2003, la fel ca şi Windows Storage Server 2003 şi Windows Small Business Server 2003. VERITAS Backup Exec oferă o consolă snap-in de administrare exclusiv web în care toate aaspectele aplicaţiei de backup pot fi controlate, simplificând foarte mult şi automatizând operaţiile de backup pentru un număr de sisteme de backup aflate la distanţă. prosudele VERITAS continuă să suporte cele mai recente interefeţe de aplicaţii de programare şi capacităţile de stocare oferite de Microsoft.

VERITAS se standardizează pe Microsoft

VERITAS mizează pe Microsoft, pe sistemele bazate pe Windows, pentru a se asigura că cei peste 7000 de angajaţi ai săi din întreaga lume rămân productivi, standardizându-se pe Microsoft Exchange şi oferind acces la cea mai avansată suită de aplicaţii desktop – incluzând sistemul Microsoft Office.

"VERITAS creează pe şi îşi extinde parteneriatul de tehnologie cu Microsoft pentru a oferi posibilitatea clienţilor celor două companii să folosească la maximum noile tehnologii în cadrul Backup Exec," a declarat Bob Maness, senior director of product marketing, VERITAS Software.
"Ţelul nostru este să asigurăm că produsele noastre vin în întâmpinarea cerinţelor de disponibilitate a datelor critice, cerinţe necesare pentru ca toţi clienţii să furnizeze un mediu de lucru cu calculatorul util folosind tehnologia."

Despre new media Agency

Despre Veritas Software

VERITAS Software, una dintre cele mai mari 10 companii de software din lume, este unul din liderii în furnizarea de software utilitar şi servicii. Resursele IT sunt aliniate la nevoile afacerilor, iar aplicaţiile din domeniul business oferă performanţă şi disponibilitate optime, pe baza unei infrastructuri comune de calcul, minimalizând costurile pentru echipamente şi forţă de muncă. Produsele şi serviciile VERITAS pentru protecţia datelor, stocare şi server management, managementul performanţelor aplicaţiilor şi disponibilităţii sunt folosite de 99 % dintre companiile aflate în Fortune 500.

Despre Romsym Data

Romsym Data este distribuitor autorizat Veritas în România.

Romsym Data este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: - soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) – dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat şi soluţii de la LxPN).

De asemenea, prin divizia sa Romsym Consulting, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul celui mai modern centru de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justiţiei, McDonald’s, Orange, Miro Bank, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Pentru mai multe informaţii:
Alin Zainescu
new media Agency

Tel./Fax: 021 211 31 26
alin.zainescu@newmedia.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/veritas-software-este-utilizat-de-catre-microsoft-pentru-protectia-datelor-critice-liderii-industriei-devin-atat-parteneri-de-tehnologie-cat-si-clienti-mutuali1