Vernisajul expozitiei "Doamne, intra si la noi!" la Muzeul Municipiului Bucuresti

BUCURESTI - 17 decembrie 2004

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Luni, 20 decembrie 2004, la ora 15.30, va avea loc vernisajul expozitiei colective: "Doamne, intra si la noi!".

In perioada 20 dec. 2004 - 7 ian. 2005, Muzeul Municipiului Bucuresti gazduieste expozitia de icoane si troite a 11 artisti plastici: Mihaela Badescu, Mihaela Broscaru, Denise Clemenco, Elena Constantin, Mihaela Ghita, Ioana Gruianu, Ana Maria Marinica, Ileana Ometita, Valentina Eliza Petre, Mihaela Stan, Valeriu Stoica si Rozana Vieru. Lucrarile sunt realizate pe o varietate de suporturi: lemn, sticla, agate, concepute in canonul erminiei dar purtand amprenta personala a fiecarui pictor.

Intalnirea festiva de luni se va incheia cu un concert de colinde cu acompaniament de chitara cantate de pictoritele : Ana Maria Marinica si Valentina Eliza Petre.

Despre new media Agency

Persoana de contact
Mihaela Ghita
tel. 0743 123664