Impozitarea veniturilor obtinute din Romania de persoanele nerezidente

Locul desfasurarii: Athenee Palace Hilton

Organizator: New Wave Training Center

Impozitarea veniturilor obtinute din Romania de persoanele nerezidente

In urma aderarii la Uniunea Europeana legislatia romaneasca a suferit numeroase modificari, Fiscalitatea si Contabilitatea numarandu-se printre cele mai importante domenii care merita mentionate in acest sens.
Pentru ca New Wave Training Center vrea sa vina in sprijinul profesionistilor, in data de 22 mai 2008, va avea loc la Athenee Palace Hilton, evenimentul cu tema: „Impozitarea veniturilor obtinute din Romania de persoanele nerezidente”, sustinut de Mihaela Davidovici (Capota)-Director General Adjunct, Directia Generala Legislatie Impozite Directe.
Seminarul se adreseaza tuturor celor care se confrunta cu modificarile legislative si care doresc sa perfectioneze in acest domeniu.
Pretul de participare este de 270 RON si se acorda reducere in functie de numarul participantilor de la aceeasi companie.

MOTIV PENTRU A PARTICIPA LA ACEST CURS:
Veţi avea acces nemijlocit la informaţii de ultima oră si la modificările intervenite în cadrul Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală şi veţi avea posibiliatea să discutaţi interactiv despre cazuri specifice si modalităţile lor de rezolvare.

SUBIECTE:

• se vor discuta aspecte referitoare la sediul permanent;
• impozitarea veniturilor obţinute din România de persoane nerezidente, conform prevederilor Titlului V, din Codul Fiscal;
• criterii de impozitare prevăzute în convenţiile de evitare a dublei impuneri;
• sesiune: întrebări-răspunsuri

PROGRAM:
16:30-17:00 primirea cursantilor si pauza de cafea
17:00-19:00 curs
19:00-19:30 pauza de cafea
19:30-20:30 curs
20:30-21:00 ultimele intrebari si parasirea salii

Adina Enache
account manager
Mobile: 0749.039.258

Despre NEW WAVE TRAINING CENTER

Despre New Wave Training Center
NWTC a fost infiintata la inceputul anului 2007, din dorinta de a oferi un suflu nou pietei de training din Romania. Principiile dupa care se ghideaza compania sunt calitatrea, respectul fata de client si deschiderea fata de nou.
Compania este rezultatul unei investitii romano-israeliene, si isi propune sa devina in cel mai scurt timp un jucator important in domeniul organizarii de cursuri de perfectionare pentru adulti.

Participare: Intrare libera