Lansarea Primului Portal Online De Rezervari La Restaurante Din Cluj-Napoca

Cluj - Napoca - 23 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, HoReCa, Internet

Începând cu data de 23 Octombrie 2013, restaurantele din Cluj vor avea posibilitatea să gestioneze rezervările făcute de clienți prin doar câteva clickuri grație sistemului online inovator NextDoor Menu .

Lansarea Primului Portal Online De Rezervari La Restaurante Din Cluj-Napoca
 NextDoor Menu este un proiect de suflet, pe care îl dezvoltăm cu pasiune și încredere că va aduce multe beneficii restaurantelor din România.

Patricia Cosma, fondator NextDoor Menu

Într-un context de concurență acerbă, în care restaurantele au nevoie de un mijloc de comunicare eficient cu clienții și de o vizibilitate crescută pe internet și pe mobil, NextDoor Menu oferă acestora o soluție de promovare rapidă și perfect adaptată erei tehnologice în care trăim. Atât portalul www.nextdoormenu.ro cât și aplicația mobilă ce urmează a fi lansată curând au fost special create pentru a întâmpina nevoile de promovare ale restaurantelor ce pun preț pe modul în care se prezintă în fața potențialilor clienți și a clienților existenți.

Portalul de rezervări online NextDoor Menu are toate ingredientele necesare rețetei unei imagini impecabile: specialiști în marketing și comunicare, webdesigneri creativi și programatori experimentați. Aceste ingrediente adaugă un plus de valoare oricărei strategii de promovare ce poate fi implementată într-o piață competitivă. NextDoor Menu realizează campanii de promovare moderne menite să atragă un număr impresionant de clienți din cele mai variate categorii.

Principalul obiectiv al acestui portal online este de a susține activitatea restaurantelor ce doresc să facă un upgrade relației avute cu clienții existenți și să atragă clienți noi, dornici să le descopere locația. Interfața securizată de administrare le oferă posibilitatea de a gestiona cu multă ușurință toate informațiile legate de activitate, toate rezervările, promoțiile speciale și evenimentele pe care le organizează. Rămâne la alegerea lor dacă doresc să propună promoții atrăgătoare pentru zilele, orele când au mese libere.

Sistemul NextDoor Menu este gratuit pentru utilizatori. Aceștia pot face o rezervare 24/24, 7/7, de pe portalul web sau direct din aplicația mobilă, nota fiind plătită direct la restaurant.

Despre NextDoor Menu

NextDoor Menu aparține Innotrends SRL. Compania activează în domeniul IT, orientat spre HoReCa. Pe lângă portalul de rezervări www.nextdoormenu.ro, Innotrends deține și un magazin online de accesorii HoReCa www.menu-boutique.ro și propune servicii de dezvoltare de aplicații mobile pentru restaurante, hoteluri, cluburi și cafenele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nextdoor-menu/lansarea-primului-portal-online-de-rezervari-la-restaurante-din-cluj-napoca