Revista Avantaje si Avon Cosmetics România, au desemnat-o pe Cristina Nichita, Femeia Anului 2010

Iasi - 24 februarie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Cristina Nichita a obtinut titlul de Femeia anului 2010 in cadrul galei organizate miercuri, 23 februarie de revista Avantaje si Avon. Premiul a fost acordat la categoria Implicare si Responsabilitate Sociala, ca semn de recunoastere a statutului sau de militanta pentru drepturile copiilor cu autism din Romania.

Revista Avantaje si Avon Cosmetics România, au desemnat-o pe Cristina Nichita, Femeia Anului 2010
 “Acesta este doar un premiu de etapă. Continuăm împreună lupta împotriva ignoranţei, indolenţei şi birocraţiei” 

Cristina Nichita

Cunoscută drept creator de modă, fondatoarea brandului NICHI CRISTINA NICHITA, şi mai puţin ca susţinător al drepturilor copiilor cu autism, ea însăşi mamă a unui băieţel cu autism, Cristina Nichita s-a confruntat direct cu ignoranţa care caracterizează sistemul medical, educaţional şi social în privinţa recuperării copiilor cu autism. Conştientă ca mulţi părinţi cu venituri modeste nu îşi permit costurile terapiei de recuperare, ea susţine, alături de alţi părinţi de copii cu autism din Iaşi şi de senatoarea Mihaela Popa, iniţiativa unei legi speciale pentru autişti, care prevede formarea de personal specializat în îngrijirea acestor copii şi militeaza pentru integrarea lor în societate. A transformat de nenumărate ori “catwalk-ul” într-o scena a dragostei şi generozităţii pentru aceşti copii iar cu entuziasm şi încredere a mobilizat oamenii de afaceri ieşeni în scopul strângerii de fonduri, în cadrul campaniilor de Conştientizare a Autismului desfăşurate de Asociaţia ANCAAR la Iaşi.

Ecourile implicării sale în toate aceste acţiuni i-au adus aseară Cristinei Nichita premiul pentru Implicare şi Responsabilitate Sociala, Femeia Anului 2010.

Creatoarea de modă s-a implicat şi în campaniile sociale de sensibilizare în ceea ce înseamnă prevenirea cancerului la sân şi de col uterin, alaturi de fundaţia Renaşterea.

 

Despre Nichi Cristina Nichita

NICHI CRISTINA NICHITA este un brand consacrat de vestimentatie eleganta pentru femei, care asigura un look business-elegant femeii cu pretentii ridicate. Colectiile NICHI CRISTINA NICHITA tintesc femeia de cariera, femeia rafinata, inteligenta si echilibrata, stapana pe sine si mereu in centrul atentiei, ce urmareste sa-si exprime unicitatea printr-un stil vestimentar precis, lipsit de ostentatie si asumat pana in cele mai mici detalii. Femeia exclusivista in preferinte si fidela rafinamentului, pentru care optiunea de a alege haine personalizate, produse in serii limitate, cu finisaje impecabile si realizate din materiale de cea mai buna calitate, ramane un “must have” personal, indiferent de varsta, stare sau conditie sociala. Intotdeauna invingatoare prin eleganta - femeia cu atitudine!

Taguri: modanichicristina nichita