Calatorind cu carucioarele pentru copii

BUCURESTI - 27 februarie 2013

Comunicat tip General in Retail

Atunci cand calatoriti cu avionul cu un copil sau doi, ideea de va folosi de un carucior poate parea imposibila, dar nu este deloc asa.

. O astfel de idee va poate ajuta foarte mult, nu doar veti putea trece de toate portile de verificare foarte usor, dar micutul dumneavoastra poate chiar adormi, oferindu-va un pic de pauza sa va odihniti. Trasportul unui carucior in randul bagajelor poate avea si dezavantaje in sensul ca poate fi deteriorat dar asta se poate intampla putin probabil la orice tip de bagaj.

Daca va decideti sa luati intr-o calatorie un carucior pentru cel mic, indicate sunt carucioarele tip umbrela, foarte practice si usor de pliat de dimensiuni mici.  Utilizarea unui carucior tip umbrela este de departe solutia cea mai sigura fata de utilizarea unui carucior voluminos si robust.

Politicile si regulamentele pentru a aduce un carucior la bordul unui avion variaza de la o companie aeriana la alta. Majoritatea companiilor aeriene permit aducerea la bord a unui carucior fara costuri suplimentare considerandu-l ca nefacand parte din bagajul standard, altele permit carucioare in totalitate pliabile si dedimensiuni foarte mici. Aceste tipuri de carucioare in unele cazuri pot fi acceptate chiar si in cabina daca este vorba de un zbor pe distante lungi. Carucioarele foarte mari sunt insa obiectul unor limitari de spatiu si exista riscul chiar sa nu fie acceptate.

Sunt si alte companii aeriene care acorda o atentie deosebita acestui subiect procedand in felul urmator: puteti merge cu caruciorul pana la usa aeronavei iar de-acolo un insotitor de bord va prelua caruciorul si vi-l va da inapoi la aterizare.

Daca va este neceasar un carucior pentru calatoria ce urmeaza sa o faceti important este sa consultati politica companiei aeriene referitoare la carucioarele pentru copii, pentru ca sunt mai multe coordonate de care trebuie sa tineti cont, de varsta celui mic si de dimensiunea si greutatea  caruciorul in special. In general carucioarele pentru copii sunt transportate in cala aeronavei impreuna cu celelalte bagaje verificate. Esista si companii aeriene care ofera clientilor sai serviciul de inchiriere de carucior pentru copii, astfle incat cei mici pot fi usor transportati pe tot drumul pana la poarta de plecare.

Bineinteles in final decizia de a aduce sau nu intr-o calatorie cu avionul, un carucior ramane in cele din urma la lalatitudinea dumneavoastra, desi necesitatea unui carucior care va face deplasarea mai usoara alturi de cel mic isi va spune cuvantul. Esential este ca cei de la companiile aeriene s-au gandit la acest spect si va vin in ajutor, astfel incat sa va usureze calatoria.

Despre nichiduta

sc.nichiduta trading.srl

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nichiduta/calatorind-cu-carucioarele-pentru-copii